Knepiga bränare

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne, Trelleborg
Registrerad
Dec 2002

Knepiga bränare

Hej alla swecare!

Har stött på ett konstigt problem, på en polares dator, jag lyckades få honom att köpa win 7, från xp, men strax efter detta dog hans dvd brännare, den total hänger sig vid 1%, lead in, jag sa åt honom att det var bara att köpa en ny, då dom inte kostar speciellt mycket, sagt och gjort så fick jag rapport om att det gick att bränna igen, men efter någon dag, kom beskedet att den slumpmässigt lämnar ett "obrännt" område ganska precis mitt på skivorna....., jag har bytt sata kabel gått igenom drivrutiner, fixat en register rensare, och gett honom en av mina gamla brännare, som fungerar fin i min burk, denna har dock exakt samma problem som hans egna första, den fastnar på lead in, och man behöver tvångsstänga datorn.

Jag har slut på idéer och skriver därför här, jag har plockat brännaren jag använder i min burk och han är i skrivande stund på väga hem till sig för att prova.
Skivorna vi kör med är av märket verbatim, vilket dom flesta gillar, så jag kan inte tänka mig att det skulle vara deras fel.
Hans burk i övrigt är en relativt ny 4 kärnig intel, med 6 gig ram och ett antek nätagg på 500 w som borde räcka mer än väl.

Någon som har erfarenhet av liknande tråkigheter, fast med en lösning, eller bara idéer....?

Mvh
jens

MerLox

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halmstad
Registrerad
Sep 2002

Köp ett Game&Watch "flin",, hehehe nä men det låter som om han borde kunna ringa MS här i Sverige och få ett svar/lösning.

No Easy Way To Heaven Unless You Use The Shortcut Through Hell