Någon som läst Android Game and Application development på Luleå Univ?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Dec 2004

Någon som läst Android Game and Application development på Luleå Univ?

Anledningen till att jag frågar är den att lärarna envisas med att vägra publicera assignmentsen på kursen i förväg, samt inte lämnar information om vad som kommer gås igenom i de olika assignmenten. Det blir ganska svårt att planera övriga studier och fritid när man inte har chans att jobba ikapp.
Själv tycker jag själva grejen med distanskurs på kvartsfart är just det att man kan i mån om extra tid jobba ikapp lite extra, vilket man har gott av senare vid arbetsanhopning.
Läste två kurser distans på Malmö Högskola och där körde dom precis så, publicera hela smäcket med assignments så fick man i egen takt jobba på dom.
Så, frågan är ifall någon läst denna kurs på LTU, kan du isåfall skvallra lite om vad assignmentsen kommer handla om. Behöver inte vara detaljerat, bara så man har ett humm om vad man kan läsa på i förväg. Visst, gråter såklart inte om nån skickar uppgifterna heller

Det vore grymt iom att man håller på med ex-jobb den här terminen, och hade just räknat med att köra undan lite extra vid lugna stunder.