Xbmc ljudet fungerar ej ut i tv

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Dec 2011

Xbmc ljudet fungerar ej ut i tv

Min fråga: Under audio output och audio output device så är det inte ifyllt någonting. Kan det vara det som gör att det inte kommer något liud? I så fall, vad ska det stå?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Okt 2010

Fungerar det i windows etc, hur har du kopplat ljudet, vad kör du XBMC på? Väldigt lite info.

i5 750 @ 3.9 GHz | NH-D14 | P7P55D |GTX 960 | Vulcan 8GB | Seagate 600 480 GB | Newton 650w | P280 | Dell U2515H

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Dec 2011

Hej

Ljudet fungerar i Windows men väldigt lågt trots full volym efter jag klickati rutan för device och valt ett alt för ljud. Jag kör hdmi sladd emellan datorn och tv:n. Ljudet fungerade igår på datorn men inte idag tills jag klickade i. Vad menar Du hur jag kopplat ljudet, inte så kunnig. Ja du, datorn är en bärbar Compac typ snart 3 år gammal bärbar 2 ram minne, 2 GHz Intelcore

Skrivet av Rydisen:

Fungerar det i windows etc, hur har du kopplat ljudet, vad kör du XBMC på? Väldigt lite info.

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Sverige
Registrerad
Dec 2005

Som sagt: #11924837

Att korsposta gör det inte bättre.

*Tråd låst*

Synpunkter på min moderering? Hör av dig via PM eller mail.

W7, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Huawei P20 Pro
* Stolt paragrafryttare *