Problem att passera bios med musen inkopplad

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nybro
Registrerad
Feb 2012

Problem att passera bios med musen inkopplad

Hej. För ett tag sedan köpte jag Steelseries WoW Cataclysm mus och sedan dess har jag problem att passera bios med musen inkopplad. Om musen är inkopplad när jag startar datorn tar det ca. 1 minut innan Windows börjar boota upp, till dess är jag fast i BIOS vilket är något irriterande.

Det funkar utan problem om jag rycker ur musen och startar datorn och kopplar in musen igen, men de blir liksom lite jobbigt att hålla på så i längden. Någon som vet vad man kan göra åt detta?

ASUS Sabertooth 990FX R2.0, AMD FX 8320 @ 4,2ghz, Antec Kühler 620 H2O, ASUS Radeon HD 7870 Direct CUII @ 1100/1350mhz, Corsair GS600W, Corsair Vengeance LP 4x4GB 1600mhz, BenQ XL 2411T @ 144Hz

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Okt 2011

Hmm.
Skumt fel dlx.
Datorn kanske är trött på att lira WoW?

™ Corsair TX 850W - ASUS Z97 PRO Wifi ac - Intel 4790k - G.Skill Ares DDR3 4x4gb - Enermax 240X HP - Samsung 840 Evo 250gb SSD - Gigabyte HD7950 Windforce - ASUS OEM Blu-Ray-läsare - Fractal Design Define R4 chassi - 6st 120mm/2st 140mm fläktar (Noctua & Nexus) ™

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Okt 2011

I alla fall....
Drog en googling.
Fann detta.
http://faq.steelseries.com/questions/166/My+computer+gets+stu....
Verkar vara en kombo av moderkort+win7+musen.
Bara att läsa.

Edit: Vad har du för moderkort? Kan räcka med att uppgradera ditt bios.

™ Corsair TX 850W - ASUS Z97 PRO Wifi ac - Intel 4790k - G.Skill Ares DDR3 4x4gb - Enermax 240X HP - Samsung 840 Evo 250gb SSD - Gigabyte HD7950 Windforce - ASUS OEM Blu-Ray-läsare - Fractal Design Define R4 chassi - 6st 120mm/2st 140mm fläktar (Noctua & Nexus) ™

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
http://localhost
Registrerad
Jan 2012

Kolla på tillverkarens hemsida, det brukar finnas info om uppdatering av Mobo drivrutiner. Annars kan du kolla manualen man fick med Moderkortet.

MacBook Pro - 13" Retina - Mid 2014