Corsair Gaming Audio knaster.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011

Corsair Gaming Audio knaster.

Har använt ett par corsair gaming audio högtalare med sub sedan ett par månader tillbaka och nu har den vänstra högtalaren slumpmässigt börjat knastra, när jag kopplar ut den högtalaren så börjar suben att knastra likadant istället, ljudet är felfritt i upp till en timme eller så och sen börjar den knastra helt slumpmässigt och högt, noterade också att detta knaster höjdes när jag höjde på volymen, men bara när knastret redan börjat. Har provat att kolla efter glapp, kopplat ut allting, sett till så att det inte finns damm och provat andra uttag men inget funkar.

När man tror att det försvunnit så kommer det plötsligt tillbaka, oavsett vad jag gör på datorn, ibland sätter det igång när jag sover till och med. Skulle behöva lite hjälp med vad det kan vara för problem och hur jag löser det.

Tack.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011

bump :3

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011

Har ju skrivit tråden i grafikkort sektionen, ber om ursäkt D:

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
bakom tgb.
Registrerad
Jun 2002

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne, varken i samma eller olika forumdelar (så kallad korspostning). Om en moderator har låst en tråd, är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne.

§ 4 Bumpning
Det är inte tillåtet att skriva inlägg som endast är till för att flytta tråden högre upp i trådlistningen (så kallad bumpning).

* Tråd låst *

Kontaktas via PM eller IRC [color="green"]#Sweclockers.com [/color]@ quakenet.org Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.