Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kinnared
Registrerad
Aug 2011

Får ingen bild!

Hej

Har bytt moderkort i datorn. När jag satte ihop allt så får jag ingen bild på skärmen när jag startar datorn. moderkortet är ett Asus p6x58d-e och grafikkortet är ett xfx radeon hd 6950

tack på förhand!

| Fractal Design Arc Mini | Asus Radeon HD7970 DirectCUII | Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz | Asus MAXIMUS V GENE-VZ | Antec Kuhler H2O 620 | Corsair 16GB (4x4096MB) CL9 1600Mhz VENGEANCE | Corsair AX 850W 80+ Gold Modulär | 2st Corsair SSD Force GT 120GB |

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Omnipresent
Registrerad
Okt 2004

Resetat bios/cmos? Hur du gör detta ser du i din moderkortsmanual. Strömkablarna till graffet i?

Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kinnared
Registrerad
Aug 2011

Har gjort allt men får ingen bild ändå blir nog att skicka tillbaks moderkortet.

| Fractal Design Arc Mini | Asus Radeon HD7970 DirectCUII | Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz | Asus MAXIMUS V GENE-VZ | Antec Kuhler H2O 620 | Corsair 16GB (4x4096MB) CL9 1600Mhz VENGEANCE | Corsair AX 850W 80+ Gold Modulär | 2st Corsair SSD Force GT 120GB |

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Omnipresent
Registrerad
Okt 2004
Skrivet av Getrix:

Har gjort allt men får ingen bild ändå blir nog att skicka tillbaks moderkortet.

Byggt datorn utanför burken?

Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kinnared
Registrerad
Aug 2011

japp började med att bygga den i burken sedan plockade jag ut allt å byggde ihop den utanför men det funkade fortfarande inte =(

| Fractal Design Arc Mini | Asus Radeon HD7970 DirectCUII | Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz | Asus MAXIMUS V GENE-VZ | Antec Kuhler H2O 620 | Corsair 16GB (4x4096MB) CL9 1600Mhz VENGEANCE | Corsair AX 850W 80+ Gold Modulär | 2st Corsair SSD Force GT 120GB |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2009
Skrivet av Getrix:

japp började med att bygga den i burken sedan plockade jag ut allt å byggde ihop den utanför men det funkade fortfarande inte =(

Vad är det för processor? Kan ju vara bios som inte stödjer.

Delid 3770k@5.9GHz, Mpower, 32GB Corsair Dominator@2600MHz/CL10
XFire 390x@1335/1750, Carbide 540 AIR
E34 S36B38Turbo 897WHP

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örnsköldsvik
Registrerad
Aug 2006

Kolla så att ram minnet är korrekt monterad, plocka ut ram minnet och montera in dom igen.

janee

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kinnared
Registrerad
Aug 2011

Hej

Har kollat upp allt om moderkortet innan jag köpte det. Har även testat olika ramminen men det vill inte funka=(

| Fractal Design Arc Mini | Asus Radeon HD7970 DirectCUII | Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz | Asus MAXIMUS V GENE-VZ | Antec Kuhler H2O 620 | Corsair 16GB (4x4096MB) CL9 1600Mhz VENGEANCE | Corsair AX 850W 80+ Gold Modulär | 2st Corsair SSD Force GT 120GB |