Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nässjö
Registrerad
Feb 2012

Steelseries Shift Problem

Hej, har lite problem med mitt shift tangenbord, kan ej göra (snabel a) altså som man brukar göra

installerat om allt osv men vägrar funka, går jag in i steelseries engine står det även (NOR) men detta lyckas jag fan inte ändra!

blev lika dant på min förra dator, då bytte jag usb anslutning och tillslut hoppade det igång,

stör mig även på att "del" inte funkar när man startar datorn så kan inte gå in i bios via detta tangentbordet..

|Phantek enthoo primo| Asus rog strix z370-f gaming | I7 8700K @ 5.2ghz | nzxt kraken x62 | 2x Geforce Gtx 1080 Strix gaming | 32GB Corsair 3200mhz rgb | Acer x34a | M2: Samsung 960 evo 250gb SSD: 2x Intel 530 Series + Samsung 950 500gb | Evga 1000w psu | win 10 pro | isp 1000/1000 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalmar/Malmö
Registrerad
Jan 2012

Mitt tangentbord hoppar också lite ibland men tänker inte så mycket på det... Har dock inte samma tangentbord som du... Men istället för Ctrl+Alt+2 så brukar det funkar med Alt Gr+2 sedan när man tryckt Ctrl Gr+2 så brukar Ctrl+Alt+2 funka igen Lite konstigt kanske men händer inte allt för ofta...

Chassi:BeQuietDarkBase900Pro/PSUBeQuietDarkPowerPro1000w/ Moderkort:ASUS Z170 PRO GAMING/AURA/CPU:i7-6700K 4.2Ghz/Kylare:BeQuiet! SilentLoop240mm/Ram:Corsair 16GB DDR4 3200MHz Vengeance/GPU:Asus R9 280X Matrix Platinum 3GB/SSD:Corsair Force GT 2x120GB/HDD:Seagate/WD->30TB/OS:W7/TillbehörLogitechG930/Z906,G510/K350/M705/G440/
MionixNaos5000/7200/Skärmar:3xBenQ 24" LCD G2450HM,49"Sony,KD49X8005C/Mobil:Sony Z5

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nässjö
Registrerad
Feb 2012

Funkar inte för mig alr gr + 1 2 3 4 5 6 symbolerna funkar inte allt annat.

|Phantek enthoo primo| Asus rog strix z370-f gaming | I7 8700K @ 5.2ghz | nzxt kraken x62 | 2x Geforce Gtx 1080 Strix gaming | 32GB Corsair 3200mhz rgb | Acer x34a | M2: Samsung 960 evo 250gb SSD: 2x Intel 530 Series + Samsung 950 500gb | Evga 1000w psu | win 10 pro | isp 1000/1000 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nässjö
Registrerad
Feb 2012

Snygg supra förresten har en mkiv

|Phantek enthoo primo| Asus rog strix z370-f gaming | I7 8700K @ 5.2ghz | nzxt kraken x62 | 2x Geforce Gtx 1080 Strix gaming | 32GB Corsair 3200mhz rgb | Acer x34a | M2: Samsung 960 evo 250gb SSD: 2x Intel 530 Series + Samsung 950 500gb | Evga 1000w psu | win 10 pro | isp 1000/1000 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2008

Lyckades själv komma in i det läget för ett tag sedan.
"left alt+shift och eventuellt någon siffra." Tror jag att det var jag tryckte.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nässjö
Registrerad
Feb 2012

var en hotkey i asus GPU tweak som låg och störde! grrrr

|Phantek enthoo primo| Asus rog strix z370-f gaming | I7 8700K @ 5.2ghz | nzxt kraken x62 | 2x Geforce Gtx 1080 Strix gaming | 32GB Corsair 3200mhz rgb | Acer x34a | M2: Samsung 960 evo 250gb SSD: 2x Intel 530 Series + Samsung 950 500gb | Evga 1000w psu | win 10 pro | isp 1000/1000 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2008
Skrivet av Casten83:

var en hotkey i asus GPU tweak som låg och störde! grrrr

Nu när du säger det så läste jag ju att det också var en möjlig orsak. Men i mitt fall var inget nytt installerat, när det skedde.