Voice Actors sökes!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköpings Län
Registrerad
Okt 2011

Voice Actors sökes!

Hejsan alla Clockers! Här kommer en liten annorlunda ”post” men vi hoppas ni inte tar illa upp eftersom det inte är IT Baserat. Vi valde just Sweclockers hemsida på grund av att jag tycker det är det mest seriösa forumet på nätet.
Vi skulle behöva voice actors till vårat nya projekt vi håller på och utvecklar till spelet Amnesia: The Dark Descent. Vi har tidigare släppt 2 andra mods vilket det ena blev ganska populärt (Killings In Altstadt och Killings In Alstadt - Vincents Victims)
Är ni PewDiePie fans kanske ni känner igen projekten från hans videos!

http://www.frictionalgames.com/forum/thread-12897.html

Man kan väl säga att denna story vi jobbar på just nu är ett ganska stort projekt jämfört med en del andra stories. Så vi hoppas på en lång speltid och en intressant story med många läskiga ögonblick. Detta är ett icke lönsamt projekt (pengar vis). Vi gör det på grund av vår passion till spel och tycker det är roligt att utveckla eget och sen se folk som förhoppningsvis uppskattar vårt arbete.
Så om du eller någon du känner är intresserad av spel/mod utveckling eller kanske bara gillar voice acting så skicka ett mail till oss med en bifogad .mp3 fil med dig säga denna mening:
"This is a voice acting test for Boris Game Studios. My name is "say your name" and i will be voice acting."
Har ni några andra egenskaper som kan komma till användning till våran nya produktion skriv gärna det i mailet så återkommer vi med ett mail tillbaka om vi är intresserade!

borisgamestudios@gmail.com

// Measuring, ZebbeSebbe