Målgrupp för smör på tub

Permalänk
Medlem

Målgrupp för smör på tub

Vilka tror ni målgruppen skulle vara för smör på tub? Anta att det har hittats en bra lösning för produkten så att smöret inte blir för hårt och fortfarande smakar bra.

Permalänk
Hedersmedlem

Tveksamt om det är någon mening med det, man måste ju ändå bre ut det lite på mackan. Har svårt att tänka mig att speciellt många vill ha kaviar-liknande smörkorvar på mackorna.

Visa signatur

Religion och vidskepelse är smittsamma psykiska sjukdomar, den biologiska motsvarigheten till datorvirus.
"-Pappa, pappa, idag firade vi födelsedag och hela dagis fick gå på McDonalds. - Vems födelsedag då? - En farbror som hette Lenin."

Permalänk
Medlem

Ägg på tub hade varit en höjdare.

Permalänk

För dyr förpackning i förhållande till innehåll, det skulle i så fall vara ett exklusivt och smaksatt smör som de har på alla finare restauranger, men äta sånt från tub? (jag syftar på det hemgjorda smöret som restaurangerna brukar ha)

För övrigt så går väl folk ifrån att både ha smör och pålägg på smörgåsen? (även om LCHF är populärt)

Visa signatur

[Core i7-3930K med 32GB ram, 2*256GB SSD] & [Core i7 3770K med 16 GB RAM, 256GB SSD] som tillsammans har ett [HD 5850 1GB] och 3st 24".

Permalänk
Medlem

Kan tänka mig att vissa rörelsehindrade möjligtvis skulle köpa smör på tub, beroende på. Fast det är ju en sådan liteb grupp. Äldre överlag, nej det tror jag inte, då man inte är van vid smör på tub och säkert håller sig ifrån det bara därför.
Tror nog nästan att det skulle vara enklare att göra tvärtom, att ta något som annars finns på tub och sälja det i låda istället. Majonnäs i låda. Räkost i låda..

Visa signatur

It's not that you don't comprehend what's laid out before you, or that you're unable to process. It's all about what you're to live up to, your position, an identity created by the expectations of your affiliation.

Permalänk
Entusiast
Skrivet av Alakai:

Kan tänka mig att vissa rörelsehindrade möjligtvis skulle köpa smör på tub, beroende på. Fast det är ju en sådan liteb grupp. Äldre överlag, nej det tror jag inte, då man inte är van vid smör på tub och säkert håller sig ifrån det bara därför.
Tror nog nästan att det skulle vara enklare att göra tvärtom, att ta något som annars finns på tub och sälja det i låda istället. Majonnäs i låda. Räkost i låda..

Majonäs köper man ju på burk och räkost finns redan i ask vilket jag föredrar före tub.
Förstår mig inte riktigt på konceptet med tub faktiskt. Det är ju värdelöst för alla sorters pålägg då man ändå vill sprida ut det jämt med en kniv. För övriga saker som majonäs och tomatpuré är ju tubar för små ändå. Nej avskaffa tuben och använd vettiga förpackningar istället.

Visa signatur

Q9450, HD4850, 8 GB DDR2 800 MHz, 3x750 GB, Antec 300, Dell 2408WFP, U2410, Qnap TS-419p+ 4x2 TB Samsung F4, Asus UL30A-QX056V, Logitech Z-680, Sennheiser HD380pro, M-Audio FastTrack Pro, Ibanez sa160qm, Ibanez TB 15R, Zoom 505II, Ibanez GSR 200, Ibanez SW 35, Cort AC-15, Squier SD-3 BBL, Yamaha PSR 270, Røde NT1-A, Nikon D200, Nikkor 18-70/3,5-4,5, 70-300VR, 50/1,8, 28/2,8, Tamron 17-50/2,8, 90/2,8, Sigma 30/1,4, SB-800, SB-25, SB-24

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zotamedu:

Majonäs köper man ju på burk och räkost finns redan i ask vilket jag föredrar före tub.
Förstår mig inte riktigt på konceptet med tub faktiskt. Det är ju värdelöst för alla sorters pålägg då man ändå vill sprida ut det jämt med en kniv. För övriga saker som majonäs och tomatpuré är ju tubar för små ändå. Nej avskaffa tuben och använd vettiga förpackningar istället.

Om man gör dubbelmacka (misstolka ej) så är det bra med tub eftersom att det blir utspritt av trycket när man pressar på den andra skivan.

Permalänk
Entusiast
Skrivet av Murloc:

Om man gör dubbelmacka (misstolka ej) så är det bra med tub eftersom att det blir utspritt av trycket när man pressar på den andra skivan.

Fast det går ju lika bra att göra en dubbelmacka med en burk eller ask.

Visa signatur

Q9450, HD4850, 8 GB DDR2 800 MHz, 3x750 GB, Antec 300, Dell 2408WFP, U2410, Qnap TS-419p+ 4x2 TB Samsung F4, Asus UL30A-QX056V, Logitech Z-680, Sennheiser HD380pro, M-Audio FastTrack Pro, Ibanez sa160qm, Ibanez TB 15R, Zoom 505II, Ibanez GSR 200, Ibanez SW 35, Cort AC-15, Squier SD-3 BBL, Yamaha PSR 270, Røde NT1-A, Nikon D200, Nikkor 18-70/3,5-4,5, 70-300VR, 50/1,8, 28/2,8, Tamron 17-50/2,8, 90/2,8, Sigma 30/1,4, SB-800, SB-25, SB-24

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zotamedu:

Fast det går ju lika bra att göra en dubbelmacka med en burk eller ask.

Helt rätt men med t.ex mjukost så kan man inte ha kniven kvar på locket för blir massa fasttorkad mjukost på den så man måste byta varje gång man ska ta.. då är tub jäkligt smidigt :9

Visa signatur

Citera för svar
Det är aldrig för sent att ge upp!

Permalänk
Entusiast
Skrivet av MasteraCe:

Helt rätt men med t.ex mjukost så kan man inte ha kniven kvar på locket för blir massa fasttorkad mjukost på den så man måste byta varje gång man ska ta.. då är tub jäkligt smidigt :9

Jag ser inte problemet med att ta en ny kniv varje gång.

Visa signatur

Q9450, HD4850, 8 GB DDR2 800 MHz, 3x750 GB, Antec 300, Dell 2408WFP, U2410, Qnap TS-419p+ 4x2 TB Samsung F4, Asus UL30A-QX056V, Logitech Z-680, Sennheiser HD380pro, M-Audio FastTrack Pro, Ibanez sa160qm, Ibanez TB 15R, Zoom 505II, Ibanez GSR 200, Ibanez SW 35, Cort AC-15, Squier SD-3 BBL, Yamaha PSR 270, Røde NT1-A, Nikon D200, Nikkor 18-70/3,5-4,5, 70-300VR, 50/1,8, 28/2,8, Tamron 17-50/2,8, 90/2,8, Sigma 30/1,4, SB-800, SB-25, SB-24

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zotamedu:

Majonäs köper man ju på burk och räkost finns redan i ask vilket jag föredrar före tub.
Förstår mig inte riktigt på konceptet med tub faktiskt. Det är ju värdelöst för alla sorters pålägg då man ändå vill sprida ut det jämt med en kniv. För övriga saker som majonäs och tomatpuré är ju tubar för små ändå. Nej avskaffa tuben och använd vettiga förpackningar istället.

För att inte tala om att få ut innehållet i slutet. Jag brukar tröttna och bara slänga den istället för att sitta och vika tuben och verkligen pressa ut det sista. Undrar just hur mycket man gått miste om man t.ex. slår ut det på ett år.

Visa signatur

"It's Tommy this, and Tommy that, And chuck him out the brute,
But it's 'Savior of his Country,' When the guns begin to shoot!"

Permalänk
Medlem
Skrivet av bud_bundy:

För dyr förpackning i förhållande till innehåll, det skulle i så fall vara ett exklusivt och smaksatt smör som de har på alla finare restauranger, men äta sånt från tub? (jag syftar på det hemgjorda smöret som restaurangerna brukar ha)

För övrigt så går väl folk ifrån att både ha smör och pålägg på smörgåsen? (även om LCHF är populärt)

Fast gott franskt smör ska ju stå framme i ett par timmar innan det kan bres.

Visa signatur

Fuck fruit! Sitting around being all smug on trees and in pies.
En vänlig liten puff blev en hatisk knuff.
Keso är köttfärs gjord på mumintroll.

Permalänk
Medlem
Skrivet av P-NILZ:

Fast gott franskt smör ska ju stå framme i ett par timmar innan det kan bres.

Vilket är svårt att tänka sig i våra tider där man är så rädd för baskilusker och härsken häst.
Fick lära mig hur smör ska hanteras av en gammal dam med huvudet kvar för bara några månader sedan. Hon hade smör i ett krus med ett spänt tyg till lock, stående i ett mörkt hörn på diskbänken. Vilket fungerade ypperligt och det var bara att stoppa ned en kniv, ta upp en klick och börja bre. Inget konstigt alls.
Nu är det visserligen skillnad på smör och smör och det skall hanteras därefter. Tror det var billigare butikssmör detta.

Visa signatur

It's not that you don't comprehend what's laid out before you, or that you're unable to process. It's all about what you're to live up to, your position, an identity created by the expectations of your affiliation.

Permalänk
Entusiast
Skrivet av Alakai:

Vilket är svårt att tänka sig i våra tider där man är så rädd för baskilusker och härsken häst.
Fick lära mig hur smör ska hanteras av en gammal dam med huvudet kvar för bara några månader sedan. Hon hade smör i ett krus med ett spänt tyg till lock, stående i ett mörkt hörn på diskbänken. Vilket fungerade ypperligt och det var bara att stoppa ned en kniv, ta upp en klick och börja bre. Inget konstigt alls.
Nu är det visserligen skillnad på smör och smör och det skall hanteras därefter. Tror det var billigare butikssmör detta.

Hemma står smöret alltid framme. Smör direkt från kylen är ju oanvändbart.

Visa signatur

Q9450, HD4850, 8 GB DDR2 800 MHz, 3x750 GB, Antec 300, Dell 2408WFP, U2410, Qnap TS-419p+ 4x2 TB Samsung F4, Asus UL30A-QX056V, Logitech Z-680, Sennheiser HD380pro, M-Audio FastTrack Pro, Ibanez sa160qm, Ibanez TB 15R, Zoom 505II, Ibanez GSR 200, Ibanez SW 35, Cort AC-15, Squier SD-3 BBL, Yamaha PSR 270, Røde NT1-A, Nikon D200, Nikkor 18-70/3,5-4,5, 70-300VR, 50/1,8, 28/2,8, Tamron 17-50/2,8, 90/2,8, Sigma 30/1,4, SB-800, SB-25, SB-24

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zotamedu:

Hemma står smöret alltid framme. Smör direkt från kylen är ju oanvändbart.

Hmm, blir inte smöret dåligt väldigt fort då?

Bregott Mellan (den blåa) blir inte speciellt hård i kylen. Därför kör jag alltid på den. Funkar kanon även fast man tar den direkt och brer.

Visa signatur

And Jesus said "Come forth and I will grant you eternal life!" I came fifth and won a blender.
| MSI X99A Raider | i7-6850K | 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz | Palit GTX 1080 Super Jetstream | ASUS ROG Swift PG279Q |

Permalänk
Entusiast
Skrivet av SunQ:

Hmm, blir inte smöret dåligt väldigt fort då?

Bregott Mellan (den blåa) blir inte speciellt hård i kylen. Därför kör jag alltid på den. Funkar kanon även fast man tar den direkt och brer.

Svårt att avgöra exakt hur länge det håller men en vecka ska inte vara några problem. Så länge man inte tar fram mer än man gör av med under den tiden är det inga problem.

Jaså jag trodde vi pratade smör här, inte margarin och andra suspekta pålägg som svagt påminner om smör.

Visa signatur

Q9450, HD4850, 8 GB DDR2 800 MHz, 3x750 GB, Antec 300, Dell 2408WFP, U2410, Qnap TS-419p+ 4x2 TB Samsung F4, Asus UL30A-QX056V, Logitech Z-680, Sennheiser HD380pro, M-Audio FastTrack Pro, Ibanez sa160qm, Ibanez TB 15R, Zoom 505II, Ibanez GSR 200, Ibanez SW 35, Cort AC-15, Squier SD-3 BBL, Yamaha PSR 270, Røde NT1-A, Nikon D200, Nikkor 18-70/3,5-4,5, 70-300VR, 50/1,8, 28/2,8, Tamron 17-50/2,8, 90/2,8, Sigma 30/1,4, SB-800, SB-25, SB-24

Permalänk
Medlem

Glutenintoleranta skulle ha glädje av att ha det på tub då risken för att någon annan nuddar en vanliga mjölmacka är mindre med en tub. Alltså skulle man kunna dela tub istället för som idag när jag och min tjej får ha två olika smörpaket bara för att hon inte ska få en massa mjöl i sig.

Tror faktiskt det skulle funka rätt bra, särskilt om förpackningen på något vis innehöll en spatel eller liknande tillhygge för att breda ut smöret på brödet. Tycker faktiskt det är dumt att det inte finns smörgåssmör på flaska eller tub redan idag. Det är ju riktigt smidigt med flytande margarin i flaska till att steka med.

Permalänk
Medlem

Enarmsgipsade (undertecknad)
Gamla
MS-sjuka
Stroke-drabbade
Lunchrum på jobb, boende, äldrevård etc (mer hygieniskt än en burk som står framme och som får smulor tillbaka i sig)

Visa signatur

"What doesn't kill you makes you smaller" - Super Mario

Permalänk
Medlem

Går ju alltid sätta en sån där "smetare" som på vissa limtuber. Hur hygieniskt det nu kan vara är ju frågan.

Permalänk
Medlem
Skrivet av SUMITOMO:

Ägg på tub hade varit en höjdare.

Nu vet jag inte om den finns kvar, men Kalles Kaviar har ju funnits ( eller finns ) med äggsmak.
http://www.abba.se/produkter/kalles/kalles_randiga/kalles_ran...

Men det är kanske inte samma sak. Men gott, det är det.

Visa signatur

👻 Konstnär på Hyttgatan 18 & en hängiven spöksamlare på hobbybasis
ASUS M52AD-NR001T | Intel Core i5-4460 | 8GB | Nvidia GTX 960 | Windows 10

Permalänk

Segrinnande fett hade annars varigt något, så kan man smeta ner sina mackor i det så slipper man steka en massa bacon för det :/

Visa signatur

Palit RTX 3060 Ti | Ryzen 7 7800X3D | Gigabyte B650M DS3H | 32GB Vengeance 5600 MHz CL36

Permalänk
Medlem
Skrivet av Itchy Trojan:

Segrinnande fett hade annars varigt något, så kan man smeta ner sina mackor i det så slipper man steka en massa bacon för det :/

Nästan så man hör hur kolesterolen skjuter i höjden.

Visa signatur

👻 Konstnär på Hyttgatan 18 & en hängiven spöksamlare på hobbybasis
ASUS M52AD-NR001T | Intel Core i5-4460 | 8GB | Nvidia GTX 960 | Windows 10