C&C Generals problem

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gnesta
Registrerad
Feb 2012

C&C Generals problem

Tja!
jag installerade nyligen C&C generals, o det craschar varje gång jag försöker starta det. kommer fram ett fönster där det står serious error.
jag trycker ner det fönstret o så kommer ett annat fönster fram där det står, game.dat har slutat att fungera.

jag har installerat om spelet 3 gånger o testat köra som administratör, samma problem. kan inte köra XP mode för jag har W7 home-premium.

några idéer?

Chassi: Cooler Master Elit 430, PSU: Silver Power sp-ss500, Moderkort: MSI B75MA-P45, CPU: I7 3770 3,4 ghz, GPU: Gigabyte Gtx 760 Windforce x3, 16 gb Ram, SSD: Kingston HyperX 3K 240GB, HDD: WD Caviar Green 500GB.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nyköping
Registrerad
Nov 2006
Skrivet av Wigra:

Tja!
jag installerade nyligen C&C generals, o det craschar varje gång jag försöker starta det. kommer fram ett fönster där det står serious error.
jag trycker ner det fönstret o så kommer ett annat fönster fram där det står, game.dat har slutat att fungera.

jag har installerat om spelet 3 gånger o testat köra som administratör, samma problem. kan inte köra XP mode för jag har W7 home-premium.

några idéer?

Har du tagit ner senaste patchen från EA?

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gnesta
Registrerad
Feb 2012

japp, uppdaterade precis till patch 1.08 som ska vara senaste. men nu kom ett annat error fram, som säger tekniskt error. överhettad dator, fördålig hårdvara etc.
o det vet jag att jag inte har...

Chassi: Cooler Master Elit 430, PSU: Silver Power sp-ss500, Moderkort: MSI B75MA-P45, CPU: I7 3770 3,4 ghz, GPU: Gigabyte Gtx 760 Windforce x3, 16 gb Ram, SSD: Kingston HyperX 3K 240GB, HDD: WD Caviar Green 500GB.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nyköping
Registrerad
Nov 2006
Skrivet av Wigra:

japp, uppdaterade precis till patch 1.08 som ska vara senaste. men nu kom ett annat error fram, som säger tekniskt error. överhettad dator, fördålig hårdvara etc.
o det vet jag att jag inte har...

Är det installerat från köpt skiva eller nerladdat från tpb eller liknande..?

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gnesta
Registrerad
Feb 2012

Köp på skiva... jag testade o ladda ner en crackad version (jag äger ju ändå spelet lixom) men får samma problem där

Chassi: Cooler Master Elit 430, PSU: Silver Power sp-ss500, Moderkort: MSI B75MA-P45, CPU: I7 3770 3,4 ghz, GPU: Gigabyte Gtx 760 Windforce x3, 16 gb Ram, SSD: Kingston HyperX 3K 240GB, HDD: WD Caviar Green 500GB.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2009

Prövat olika kompabilitetslägen och liknande? Sist jag körde Generals var nog under vista tiden så kan tyvärr inte ge någon feedback där, men känns inte riktigt som windows 7 är problemet.

Har du prövat att googla felmeddelandet i hopp om att någon annan haft samma problem?

Xeon 6c/12t x5670 @ 4 GHz | GTX 1070 | 10GB DD3 | Asus P5X58D-E| Fractal Design R3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Maj 2010

AMD Phenom x4 965 @ Stock || ASUS M4N68T LE V2 || 8Gb Corsair XMS3 RAM || Corsair HX 750W || XFX GTX260

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gnesta
Registrerad
Feb 2012

Gjorde som det stod där, men fuckar fortfarande...

Chassi: Cooler Master Elit 430, PSU: Silver Power sp-ss500, Moderkort: MSI B75MA-P45, CPU: I7 3770 3,4 ghz, GPU: Gigabyte Gtx 760 Windforce x3, 16 gb Ram, SSD: Kingston HyperX 3K 240GB, HDD: WD Caviar Green 500GB.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2007

Testat lira Zero hour med senaste patchen?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gnesta
Registrerad
Feb 2012

äger inte zero hour...

Chassi: Cooler Master Elit 430, PSU: Silver Power sp-ss500, Moderkort: MSI B75MA-P45, CPU: I7 3770 3,4 ghz, GPU: Gigabyte Gtx 760 Windforce x3, 16 gb Ram, SSD: Kingston HyperX 3K 240GB, HDD: WD Caviar Green 500GB.