Trädvy Permalänk
Entusiast
Registrerad
Sep 2011

Logitech G35 ljudexplosion

Mitt Logitech G35 headset åstadkom precis en riktigt hög skrällig explosion följt av bruset från en okalibrerad radio.
Jag testade givetvis att koppla ur dem och spela upp ljud genom högtalarna, där lät det normalt. Sen kopplade jag in headsetet igen och då var ljudet normalt igen (Såvitt jag kan höra eftersom jag är halvdöv efter explosionen).
Jag hade inte någon överdriven volym och lyssnade på lugn musik.

Har någon mer varit med om detta? Någon som vet vad sjutton som hände?

Borde jag reklamera dem?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2006

Ja du har ju inte gjort något fel om dom plötsligt "exploderar" och du blir halvdöv, kontakta din återförsäljare snarast.

Projektlogg: Vector Qlimax

X APEX, 8700K @ 5200MHz, Trident Z 16GB @ 4133MHz CL16, RTX 2080 Ti, 970 M.2 SSD, RM1000x, EK A240

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2009

Jag har också ett par G35 och de kan börja spraka, hacka lite när man hör någon i tex teamspeak/spel och "låta lite som en okalibrerad radio" Det händer dock väldigt sällan. Det blir ingen "explosion" direkt men du kanske har samma fel fast lite extremare än mig. Hjälper dock att bara starta om mjukvaran till G35 eller dra in och ut lurarna.

PC: Define R3 | Asus Rampage II GENE | i7 920 | EVGA 660ti | 6GB RAM | 3TB HDD | Corsair 750W |
Ljud: Cambridge Audio DacMagic Plus - Beyerdynamic Dt990

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2010

Jag har inga som helst problem med mina, förutom att det börjar spraka om man ställer upp basen i LGS, men det är endast för deras drivrutiner suger. Har ställt in basen i Windows och det fungerar klockrent

Intel Core I5 6600k| EVGA GTX 980Ti| Asus Impact VIII mITX | EVGA T2 850w | 2x Samsung EVO 850 1TB RAID 0 | NZXT Manta | Acer Predator x34
Custom Loop: 2x 240 EK Rad, EK CPU Monoblock, EK GPU Fullcover

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige ;)
Registrerad
Nov 2008

Samma händer med mina, dock väldigt sällan.
Men det bara smäller till sen är det bara ett högt brus och knaster, rätt irriterande

CPU: i5 4690K+H80i @4.2Ghz | GPU: EVGA 970 FTW | MB: MSI Z97-G43 | RAM: 8gb 1600Mhz Corsair | SSD/SSD:Samsung EVO 840 120Gb/Kingston SV300 120Gb | PSU: CM 650M | Chassie: Air 240 | Skärm: Fujitsu P23T-6 | T-bord: Corsair K70 RGB | Mus: Logitech G502 | Ljud: Z906/Qpad QH-90