Handla på App store

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2011

Handla på App store

Hej.
I sammband med att jag köpte några appar på appstore så har det också dragits 1,98kr två gånger. Det har stått som "skyddat belopp" i runt en vecka nu.
Jag köpte applikationer för först 22kr, 7kr sedan 38kr och använde mig av Swedbank E-kort. Skapade ett kort med 200kr på som räcker i 10 månader, och det fungerade ju utan problem men det är just dessa 1,98 x2 kronorna som jag inte ha en aning om vad det kan vara.

Någon som vet vad det är för något? Kan det vara något liknande som när man handlar med sitt googlekonto? Där dras det 8kr när man lägger till ett nytt kort, sedan ska man få tillbaka det.
Fast varför det skulle dras samma belopp två gånger vet jag inte..

Tack på förhand.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
127.0.0.1
Registrerad
Apr 2010

Jag tror summan 1.98kr kan bero på att det är en avgift för att köpa appar via deras App Store. Jag själv är Android användare så jag är inte insatt men möjligheten finns.

Citera om du vill ha svar, hjälpte jag dig, gilla svaret!
AzireVPN - Felkod40

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2002

Har sett denna fråga på många forum över åren. Inte helt insatt men det har att göra med att de testar att det går att göra transaktioner mot ett nytt anslutet kontokort.

Varför de summan två gånger har jag dock ingen aning om. Antar att man skall få tillbaka pengarna, alternativt att de dras från någon app du köper.

Det har allafall inget att göra med någon extra avgift när du köper appar från AppStore som freddyfresh antyder.
Appar kostar vad det står i AppStore.