Permalänk
Medlem

TV Kanaler över nätet?

Hej,
Jag har googlat lite men hittar bara program/hemsidor som inte fungerar så bra. Det är så att jag undrar om det finns något ställe man kan se på t.ex. Amerikanska tv kanaler över internet? Det spelar ingen roll om det kostar, bara det fungerar bra. Jag har testat ett antal "streaming" någon TVU player men det var relativt värdelöst enligt mig. Eller så ställde jag in den fel, för den visade bara samma klipp om och om igen.

Men alla tips, behöver inte bara vara för amerikanska kanaler, även om det är ett prio. Bara alla såna här tjänster!
Hittade inget direkt passande underforum förutom Internet så flytta gärna om den hamnat fel.

Permalänk
Rekordmedlem

http://webb-tv.nu/ Samlar de flesta fria kanalerna i Sverige, viaplay används av en dröse komersiella, i övrigt är det kanalens egen sida.
Tv kanaler är ofta spärrade så att de inte går att se från andra länder än det land kanalen har rättigheter att sända i.

Permalänk
Medlem

Okej tack! Men då det finns en himla massa "1000+kanaler" sidor man kan betala för, är dessa alla fake? Och finns de något sätt då, som att t.ex. skaffa ett lands IP (med något program) och på detta sätt se på deras hemsidor likt sveriges; http://webb-tv.nu/ ?

Permalänk
Medlem

Skaffa en proxy eller vpn som lurar sidan att du är från USA (finns både som man betalar för och gratis alternativ) och sen kan du kolla på t ex http://www.hulu.com/ och streama.

Permalänk
Medlem

Fixa en amerikansk proxy så ska det funka bra.

Permalänk
Medlem

Okej, har ni någon tips på de bästa gratis och bästa betal proxys?

Permalänk
Medlem

http://hotspotshield.com/ är en vpn som fungerade bra senast jag använde den och är finns i gratis version.
När jag använde den senast använde jag gratis versionen.