Ny SteelSeries gaming mus vars "keybinds" inte funkar i spel

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2012

Ny SteelSeries gaming mus vars "keybinds" inte funkar i spel

Skaffade en: SteelSeries World of Warcraft: Cataclysm MMO Gaming Mouse http://www.webhallen.com/hardvara/122243-steelseries_world_of_warcraft_cataclysm_mmo_gaming_mouse#overview häromdagen, och jag är jättenöjd med "skalet". Jag har stora händer och det här är den första musen som känns lagom stor, (även om den är plastig). Jag är nöjd med knapp positionerna och allting.

MEN i princip inga spel verkar funka med mjukvaran (alltså steelseries program vara till musen), keybinds funkar inte, scroll hjulet(!) funkar inte ens i de flesta spel (League of legends bland annat, men även Shogun 2). I WoW funkar musen okej, men inte perfekt, en googling säger att den brukar tappa funktionalitet runt alla stora patchar. Men alltså logitech och coolermaster klarar ju av att bygga sina keybinds/macron så funkar löpande så känns inte helt okej...

Det jag faktiskt undrar är, har någon tips på hur jag kan få keybinds och/eller macron att funka i spel som league of legends?

PS jag har testat att ominstallera drivrutiner, jag använder de senaste från steelseries hemsida, jag har testat att köra programvaran som admin osv

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2012

Om ingen har ett förslag på en enkel lösning testar jag antagligen att byta till en mus i "cyborg rat" serien av Saitek. Någon som har en specifik rekomendation för vilken "RAT" som passar bäst för MMOs/league of legends? lägger helst inte ut över 700 så Rat 3, 5, 7 verkar vara alternativen.
http://www.webhallen.com/hardvara/111584-cyborg_rat_5_gaming_...