Lord of the Rings War in the North HJÄLP!!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012

Lord of the Rings War in the North HJÄLP!!

Tjena, har precis köpt spelet war in the north, valve är speltillverkare och när jag installerat spelet på steam och startar det så crashar det med en BlueScreen ID:1053 och datorn rebootar, gjode då en systemåterställning till fabriksinställningar, installerade de nyaste drivisarna för mitt GeForce 560 Ti och installerade om spelet. Spelet crashar inte längre men det startar inte heller. Provat properties > verify game cache får bara meddelandet "1 file failed to validate and will be reacquired" provat defrag. spelet men utan resultat, installerat om steam, startat om steam och datorn ett antal gånger, DirectX är installerat med nyaste uppdateringen, provade också att gå in i mappen war in the north och klickar på "boot" ikonen, får då en error som lyder följande > "witn.exe felaktig minnesavbildning. C://windows32\X3DAudio1_6.dll är antingen inte utformat för att köras på Windows eller så innehåller det ett fel. Försök installera programmet igen med hjälp av det ursprungliga installationsmediet eller kontakta systemadministratören eller programvaruleverantören för support"
Besökt hemsidan och diverse andra hemsidor för lösning på mitt problem, ni är mitt sista hopp.
lite spec:
Acer Predator G310
Athlon 645 II X4 Quad-Core
8 GB DDR3 RAM
1000 GB hårddisk
NVIDIA GTX550Ti 1GB
DVI-I, DVI, HDMI & DP
Gigabit-ethernet
OS: Windows 7 x86

Här är en länk till en kille med mycket liknande problem fast med spelet ArmA 2. Då det talar om på steam att jag spelar spelet några korta sekunder och sen att jag inte gör det, inget startar utan det blir bara en grön ikon i max 2 sekunder sen slocknar den till en blå "online status" http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=266244...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vasa, Finland
Registrerad
Apr 2011
Skrivet av fr0ztt:

Tjena, har precis köpt spelet war in the north, valve är speltillverkare och när jag installerat spelet på steam och startar det så crashar det med en BlueScreen ID:1053 och datorn rebootar, gjode då en systemåterställning till fabriksinställningar, installerade de nyaste drivisarna för mitt GeForce 560 Ti och installerade om spelet. Spelet crashar inte längre men det startar inte heller. Provat properties > verify game cache får bara meddelandet "1 file failed to validate and will be reacquired" provat defrag. spelet men utan resultat, installerat om steam, startat om steam och datorn ett antal gånger, DirectX är installerat med nyaste uppdateringen, provade också att gå in i mappen war in the north och klickar på "boot" ikonen, får då en error som lyder följande > "witn.exe felaktig minnesavbildning. C://windows32\X3DAudio1_6.dll är antingen inte utformat för att köras på Windows eller så innehåller det ett fel. Försök installera programmet igen med hjälp av det ursprungliga installationsmediet eller kontakta systemadministratören eller programvaruleverantören för support"
Besökt hemsidan och diverse andra hemsidor för lösning på mitt problem, ni är mitt sista hopp.
lite spec:
Acer Predator G310
Athlon 645 II X4 Quad-Core
8 GB DDR3 RAM
1000 GB hårddisk
NVIDIA GTX550Ti 1GB
DVI-I, DVI, HDMI & DP
Gigabit-ethernet

Windows 7?
x64 eller x86?

MAIN OS: W10PRO 64-bit, CPU: Intel 4790k @4,0GHz, CPU-kylare: Noctua NH-U9B SE2, GPU: ASUS DCII OC GTX 670, RAM: 32GB Kingston 1866MhZ, BRÄDA: ASUS Z97-A, SKÄRM: Benq BL2400PT + Samsung Syncmaster 940BW, LÅDA: Corsair 550D
LAPTOP ASUS 1215N | TV LG 55UF850V | NAS WD EX2 8TB | MOBIL YotaPhone 2 & Samsung Galaxy A3 | PLATTA Lenovo Yoga Tab 3 Pro & Linx7 32GB
KAMERA Canon 760D

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012
Skrivet av Typen_200:

Windows 7?
x64 eller x86?

oj glömde tillägga det. x86

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vasa, Finland
Registrerad
Apr 2011
Skrivet av fr0ztt:

oj glömde tillägga det. x86

Verkar vara ett DirectX problem, du sa du hade uppdaterat DirectX men prova på nytt http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35

MAIN OS: W10PRO 64-bit, CPU: Intel 4790k @4,0GHz, CPU-kylare: Noctua NH-U9B SE2, GPU: ASUS DCII OC GTX 670, RAM: 32GB Kingston 1866MhZ, BRÄDA: ASUS Z97-A, SKÄRM: Benq BL2400PT + Samsung Syncmaster 940BW, LÅDA: Corsair 550D
LAPTOP ASUS 1215N | TV LG 55UF850V | NAS WD EX2 8TB | MOBIL YotaPhone 2 & Samsung Galaxy A3 | PLATTA Lenovo Yoga Tab 3 Pro & Linx7 32GB
KAMERA Canon 760D

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Unit simplex
Registrerad
Jun 2004

*Rubrik redigerad*

Vänligen undvik att använda enbart versaler i framtiden.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012
Skrivet av Typen_200:

Verkar vara ett DirectX problem, du sa du hade uppdaterat DirectX men prova på nytt http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35

installerade enligt din länk men fick bara meddelandet att denna eller en nyare version redan är nerladdad och att installationen är slutförd. systemkraven för war in the north är directX 10 men som jag ser på steam poppar det upp en ruta med "förstagångsinstallation av microsoft directX" sen när det ser ut att starta så crashar det och spelet startar ej.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vasa, Finland
Registrerad
Apr 2011
Skrivet av fr0ztt:

installerade enligt din länk men fick bara meddelandet att denna eller en nyare version redan är nerladdad och att installationen är slutförd. systemkraven för war in the north är directX 10 men som jag ser på steam poppar det upp en ruta med "förstagångsinstallation av microsoft directX" sen när det ser ut att starta så crashar det och spelet startar ej.

Prova med att köra steam med administratörsrättigheter, högerklicka på steamgenvägen och välj "Kör som Administratör". Starta sedan spelet från steam.

MAIN OS: W10PRO 64-bit, CPU: Intel 4790k @4,0GHz, CPU-kylare: Noctua NH-U9B SE2, GPU: ASUS DCII OC GTX 670, RAM: 32GB Kingston 1866MhZ, BRÄDA: ASUS Z97-A, SKÄRM: Benq BL2400PT + Samsung Syncmaster 940BW, LÅDA: Corsair 550D
LAPTOP ASUS 1215N | TV LG 55UF850V | NAS WD EX2 8TB | MOBIL YotaPhone 2 & Samsung Galaxy A3 | PLATTA Lenovo Yoga Tab 3 Pro & Linx7 32GB
KAMERA Canon 760D

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012
Skrivet av Typen_200:

Prova med att köra steam med administratörsrättigheter, högerklicka på steamgenvägen och välj "Kör som Administratör". Starta sedan spelet från steam.

fungerar ej, redan provat

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vasa, Finland
Registrerad
Apr 2011
Skrivet av fr0ztt:

fungerar ej, redan provat

Du skulle kunna prova ersätta X3DAudio1_6.dll med en ny, denna är från min dator. http://www.fildirekt.se/1335587945.jpg (Högerklicka, Spara som)
Finns en liten chans att det funkar.

Före du funderar varför det är .jpg så är det för att fildirekt.se inte tillät att man laddade upp .dll filer så jag behövde byta filnamn. Ladda ner 1335587945.jpg (~25KB) och byt namn på den till "X3DAudio1_6.dll" (utan " " tecken).
Ta backup på den gamla(kopiera den till skrivbordet t.ex.).
Lägg sen den nya över den gamla i C:\Windows\system32

MAIN OS: W10PRO 64-bit, CPU: Intel 4790k @4,0GHz, CPU-kylare: Noctua NH-U9B SE2, GPU: ASUS DCII OC GTX 670, RAM: 32GB Kingston 1866MhZ, BRÄDA: ASUS Z97-A, SKÄRM: Benq BL2400PT + Samsung Syncmaster 940BW, LÅDA: Corsair 550D
LAPTOP ASUS 1215N | TV LG 55UF850V | NAS WD EX2 8TB | MOBIL YotaPhone 2 & Samsung Galaxy A3 | PLATTA Lenovo Yoga Tab 3 Pro & Linx7 32GB
KAMERA Canon 760D

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012
Skrivet av Typen_200:

Du skulle kunna prova ersätta X3DAudio1_6.dll med en ny, denna är från min dator. http://www.fildirekt.se/1335587945.jpg (Högerklicka, Spara som)
Finns en liten chans att det funkar.

Före du funderar varför det är .jpg så är det för att fildirekt.se inte tillät att man laddade upp .dll filer så jag behövde byta filnamn. Ladda ner 1335587945.jpg (~25KB) och byt namn på den till "X3DAudio1_6.dll" (utan " " tecken).
Ta backup på den gamla(kopiera den till skrivbordet t.ex.).
Lägg sen den nya över den gamla i C:\Windows\system32

Important Note: Do not download the x3daudio1_6.dll DLL file individually from any "DLL download site." There are a number of excellent reasons that downloading DLLs from these sites are never a good idea. Som sagt, redan testat och då crashade datorn, plus att det inte går att öppna länken du gav mig :/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vasa, Finland
Registrerad
Apr 2011
Skrivet av fr0ztt:

Important Note: Do not download the x3daudio1_6.dll DLL file individually from any "DLL download site." There are a number of excellent reasons that downloading DLLs from these sites are never a good idea. Som sagt, redan testat och då crashade datorn, plus att det inte går att öppna länken du gav mig :/

Okej, då vet jag inget annat :/ Hoppas du får det att funka på nåt sätt.

MAIN OS: W10PRO 64-bit, CPU: Intel 4790k @4,0GHz, CPU-kylare: Noctua NH-U9B SE2, GPU: ASUS DCII OC GTX 670, RAM: 32GB Kingston 1866MhZ, BRÄDA: ASUS Z97-A, SKÄRM: Benq BL2400PT + Samsung Syncmaster 940BW, LÅDA: Corsair 550D
LAPTOP ASUS 1215N | TV LG 55UF850V | NAS WD EX2 8TB | MOBIL YotaPhone 2 & Samsung Galaxy A3 | PLATTA Lenovo Yoga Tab 3 Pro & Linx7 32GB
KAMERA Canon 760D

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012
Skrivet av Typen_200:

Okej, då vet jag inget annat :/ Hoppas du får det att funka på nåt sätt.

Tack för all din hjälp ändå Typen_200 upskattas otroligt mycket. Kommer att lämna tillbaka spelet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012

Lite sent svarat men för de som undrar var det någon inställning i bios som var problemet!

Skickades från m.sweclockers.com