Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2009

Datorn kraschat 2 ggr på 15 min

Tjena, min dator har nu kraschat 2 gånger inom loppet av ca 15 minuter.

Satt och surfade helt normalt utan något tungt program eller något igång, och från ingenstans hakade allting upp sig. Kunde inte göra något, så stängde av datorn manuellt genom att hålla in knappen några sekunder.
Och när man har stängt av datorn manuellt och försöker sätta på den igen så går den igång, men det händer inget på skärmen, är bara helt svart. Så jag drog ut strömkabeln i ca 5 minuter och satte in den igen, och då funkade den.

Gick in och surfade lite till i några minuter och då hände det igen, hörde att fläkten drog igång lite extra och sen hakade skiten upp sig igen. Stängde av den via knappen igen, men den här gången gick den att starta utan att behöva dra ut strömkabeln.

Så det jag undrar nu är vad det är jag behöver köpa för att datorn ska fungera normalt, helst så billigt som möjligt.

Tacksam för svar

Juste!

Windows 7 Ultimate
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHz
4 GB RAM
Nvidia GeForce GT 430

Säg till om det är något mer ni vill veta.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2009

Hade ett snarlikt problem , dvs att datorn plötsligt dog utan synbar anledning. I mitt fal var det strul med en drivrutin och det upptäckte jag efter att jag gjort clean install , memtest osv osv.Den drivrutin jag hade var nyare än den som jag ersatt den med med det verkar ha löst problemet. Kolla det FÖRST innan du gör allt det jag gjorde i onödan.

#12223444

Asus ROG PG 348q , Phateks P400 S, Asus ROG Strix Z270H,i7 6700K, G Skills RGB 16 GB, MSI GeForce RTX 2080 8GB GAMING X TRIO , Fractal Design Celsius S24, Soundblaster X Katana

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2009

Okej ska kolla allt som står där! Tack för svaret!