Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2012

Hjälp med nätverkskameror!

Hej alla kunniga.
Önskar få hjälp med tips om följande.

Jag ska installera två till tre stycken nätverkskameror i huset. Jag är egentligen inte i behov av att kunna se dem i min dator, utan det absolut viktigaste är att kunna titta på dem i min I phone. Eventuellt ska den ena kameran vara en pan, tilt, zoom kamera. Samtliga kommer att installeras med kabel till min router.

Så långt egentligen inga problem. MEN, vilka kamerasystem kan jag använda, som har mjukvara för att kunna visa 2-3 st kameror streamat i I phone. Finns det oberoende programvaror som man kan använda, så att jag kan köpa vilka nätverkskameror som helst, olika fabrikat, modeller etc, som sedan kan hanteras i min I phone.

Mycket tacksam för hjälp.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2009

Snabb googling ledde mig till denna app, kolla igenom om det är något intressant http://itunes.apple.com/us/app/ip-cam-viewer-pro/id402656416?... ser ju ut som om man kan pana,tilta och zooma inuti appen också.

Finns säkert många fler liknande apps. Vilka kameror man kan använda till just den där appen verkar inte spela någon roll men som sagt så läste jag inte igenom så noga.

Xeon 6c/12t x5670 @ 4 GHz | GTX 1070 | 10GB DD3 | Asus P5X58D-E| Fractal Design R3