CS vill inte fungera utan drivrutiner, WOW vill inte fungera med...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2012

CS vill inte fungera utan drivrutiner, WOW vill inte fungera med...

Tjenare!

Gjorde precis den senaste uppdateringen till mitt grafikkort (AMD 3600 HD Series) eftersom det kom upp en ruta som rekommenderade det. Iallafall så funkade allting bra och så, fram tills jag startar WoW. Ska tilläggas att både WoW och CS har fungerat hur bra som helst till just denna uppdateringen.

Mitt problem är då att WoW blir flimrigt när jag har dessa drivrutiner installerade, medan CS fungerar perfekt. När jag inte har drivrutinerna installerade så fungerar WoW utmärkt, men jag får inte igång CS. Problemet i WoW är framförallt att allting blir typ flimrigt, massa texturer som fattas på tillexempel träd, buskar osv. Men även texten har blivit helt konstigt, och på vissa ställen ser man inte vad där står.

Här är en bild på hur texten kan se ut, men även träden, buskarna och andra texturer kan se ut så här.
http://i.imgur.com/tXKtW.jpg

Så nu undrar jag hur jag ska gå tillväga för att detta ska fungera igen?

Tacksam för snabba svar och bra hjälp! <3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
195
Registrerad
Aug 2002

Prova att gå tillbaka till dom du hade innan.

"Jag railade dig i ögat.. så aegd" ... hmm jag va orb.. ett vandrande jätteöga svårt..
.:. www.professionalgrow.com .:.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2012
Skrivet av KungK7:

Prova att gå tillbaka till dom du hade innan.

Med tanke på att jag har uppdaterat drivrutinerna så kan jag väl inte göra de?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Jan 2010
Skrivet av enixel:

Med tanke på att jag har uppdaterat drivrutinerna så kan jag väl inte göra de?

avinstallera de och leta på en äldre verision?