Min frontpanels audio/mic uttag funkar inte

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Maj 2011

Min frontpanels audio/mic uttag funkar inte

Hej,

Jag har ett MSI A75MA-P35 moderkort i ett Fractal Design Core 1000 chassi. USB uttaget där fram, samt knapparna fungerar utmärkt, men när jag kopplar in en mic i frontpanelen så registrerar datorn att man satt i en mic, men det låter inget när man pratar i den. Kopplar man i något i audio uttaget så blir kvaliteten förjävlig och det låter som man inte har några drivrutiner. Jag har kontakterna rätt kopplade till moderkortet, nyaste drivrutinerna och jag har även kollat att det funkar med uttagen bak i datorn. OBS! Jag har bara installerat hela paketet med drivrutiner till moderkortet, där det ingår drivrutiner till frontpanelens alla uttag, jag har alltså inte försökt installera endast för frontpanelen eftersom det känns onödigt.

Var kan felet ligga? Jag har inte varit speciellt oförsiktig med datorn, det kan väl inte vara så att uttagen är sönder?

Tack på förhand!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uddevalla
Registrerad
Feb 2006

En del får trasiga frontaudio inputs, själv fick jag mitt paket idag med ny kabel till mitt R3

CASE: Fractal Design R5 White MOBO: ASUS ROG STRIX Z370-H
CPU: Intel I7 8700K OC'd @ 4.8ghz CPU Cooler: Corsair H100i v2
RAM: 32GB Corsair Dominator Platinum 3200MHz (4x8GB) GPU: ASUS GTX1080 DC3 STRIX
PSU: Corsair HX1000i SSD: Samsung 960 EVO M.2 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel 600P M.2 256GB, Samsung 850 250GB, 2 x Intel 540 240GB HDD: 2 x Toshiba 3TB, 2 x WD 3TB