Helgsnack: "Vad är den sämsta produkt du någonsin inhandlat?"

Permalänk
Medlem

BF3 "Limited edition" Först köper man spelet för 450kr, sen ett halvår senare förväntas man lägga 500kr till på premium för att få tillgång till alla nya OP-vapen som släppts, samt att kunna komma in på fulla servrar utan att alla andra går före en i kön. Varför inte sälja aimbot för 400 kr när man ändå är i gång? Alla som köper aimbot:en får immunitet mot andras aimbot. Skulle ju dra in en jävla massa pengar.

Permalänk
Medlem

HTC Touch Diamond... Fy fan säger jag bara.

Tur att det bara var en jobbmobil

Permalänk
Medlem

Diablo 3! Var väll kul dom 3 första timmarna men sen blev det tråkigt.

Visa signatur

Case: Fractal Design Define R5 Blackout | MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING | CPU: AMD Ryzen 7 5800X | RAM: G.SKill Trident Z Neo RGB 32GB/3600MHz/DDR4/CL16 | GPU: ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB STRIX GAMING | SSD: Samsung 970 EVO 500GB | HDD: Seagate BarraCuda 2TB 7200rpm 64MB | PSU: Corsair RM750X V2 750W | CPU Cooler: Fractal Design Celsius S24 240mm | |O/S: Windows 10 Pro 64-Bit |

Permalänk

Ace Raw series 500W, rent mirakel att den inte drog med sig något i graven trots oräkneliga omstarstsförsök hehe.

Visa signatur

WOLOLO

Permalänk
Skrivet av Pennybridgarn:

haft de agget i min burk i typ 3 år nu. inga problem

Läs SweC recension så får du se att du bara haft tur...

Visa signatur

Insert funny joke here

Permalänk
Medlem
Skrivet av Dallebull:

Detta skulle varit en poll med olika märken Bara för att jag VILL se hur överrepresenterade Apple kommer vara mot alla andra.

Min sämsta produkt är min Razer Naga.. Knappen har börjat jävlas efter ett halvår.
Tacka vet jag min gamla I.e 3.0 Färgen är bortnött men jag har aldrig haft minsta problem med knapparna, trotts flera års spelande...

Efter ha läst genom tråden så verkar det snarare vara produkter från Razer, usb hörlurar och franska bilmärken.

Permalänk
Medlem
Skrivet av tednasadator:

Alltså, det är skrämmande att se såna personer som dig. Har suttit och läst alla dina inlägg i denna tråden. Sorgligt, att du bara orkar att sitta och klaga så på folk. Ser du har Albert Einstein som idol. Du kan ju försöka göra annat för att leka lika smart som honom, istället för att bara hoppa på folk och försöka få rätten på din sida om saker och ting.

Sen så skiter jag i ditt citat till mitt inlägg, om du nu skriver något. Du borde bli ut slängd från forumet, sweclockers ska vara ett trevligt forum, inte fullt med dårar. Där finns ju hamsterpaj och såna forum annars lediga till dig.

Mvh Ted

Sorgligt att jag orkar sitta och klaga på folk? Dito..

Sen är de väl en självklarhet att man ska kunna ifrågasätta människor, som du gör med mig nu. Det jag ifrågasatte var åldern på skribenten som skrev att han va lite av en perfektionist och kollade upp allt så noga så när han köpte nåt fanns det inget att ångra, typ allt va som han förväntade sig. (inte citerat nu, men det va så jag uppfattade hans inlägg)
Och man är verkligen inte dålig om man kan fara genom livet utan att handla på sig saker som kanske inte riktigt lever upp till den standarden man trodde man köpte, de blir bara så ibland. Trådens rubrik är "vad är den sämsta produkt du någonsin köpt" och även då om personen inte köpt nåt extremt dålig som gett honom hyvudbry så är ju alltid nån produkt sämst.

Tycker inte jag har varit särskillt otrevlig men kan hålla med om att "14 år och bor hemma va?" kunde ha skrivits på ett annat snällare sätt, dock får man ju gärna ha lite humor, är inte på liv och död detta.
Att jag skulle bli utslängd från detta forumet för detta är lite väl banalt, men jag diskutterar gärna detta med dig. I denna tråden elr på pm, jag har inga problem med att förklara mig.

Mvh Micke..

Visa signatur

"Den som aldrig gjort fel har aldrig testat något nytt" -Albert Einstein

MSI 890FXA-GD70 + 1055t @ sweetspot 3,9Ghz

Permalänk
Medlem

WN2000RPT, range-extendern som inte vill leka med någon annan.

När jag köpte på mig en Netgear WN2000RPT så gjorde jag nog mitt sämsta köp någonsin. Jag har köpt mycket skit förut, men mjölk som gått ur tiden hade jag förmodligen haft större användning för. Navelludd importerat ifrån Kina hade jag sett en större potential i och om utomjordingar någonsin skulle komma hit och bedöma oss som art utifrån vårt tekninska kunnande och råkat ha med en WN2000RPT i bedömningen så hade vi oundvikligen förpassats till undergång.

WN2000RPT skall klara av EN enda sak. Den skall förlänga räckvidden på ens WLAN. Men då den hela tiden envisas med att tappa kopplingen med routern och vägra återuppta den om man inte fysiskt rycker ur strömsladden och startade om sin WN2000RPT så var den helt värdelös. En produkt som endast byggts för ett enda ändamål och som inte uppfyller detta är ett sådant misslyckande att det blir komiskt. En lång tråd hos Netgear, som inte besvarats av Netgear på flera år vilket också visar på en nivå hos Netgear som jag aldrig tidigare skådat, vittnar om att "felet" är mycket vanligt.

Min egen och andras funderingar kan läsas här: http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=57989

Visa signatur

Huvudriggen är en Gigabyte Aorus Xtreme | 128gb DDR5 6000 | Ryzen 7950X | 3080Ti
Utöver det är det för många datorer, boxar och servar för att lista :P

Permalänk
Medlem

Razer copperhead, Musen funkade fint men tillslut så var det som att någon drog ut den och sätte in den igen, och så har många Razer möss vart bland min vännkrets,

Permalänk
Moderator
Moderator

För mig är det nog ett antal routrar av olika fabrikat (D-link, Netgear, Linksys, Belkin) som alla tappat anslutningen hela jäkla tiden.

Brödrostar är en annan elpryl som aldrig fungerat för mig, oavsett hur många olika och vilken modell jag köper så går de ALDRIG att köra utan övervakning för mig oavsett inställning, "poppar" aldrig upp i tid, slutar alltid med förkolnat bröd och rökutveckling. Det enda som fungerar är att sätta en timer och manuellt stänga av.

Visa signatur

*-<|:C-<-<

Nytt namn, samma bismak.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Larri:

Nokia engage är den igenom tidernas sämsta elektronikprylen jag ägt.
Det är en väldigt stor speltelefon som på flera siter redan blivit känd som en beundransvärt dålig produkt.

Varför?

- Stor, otymplig, ful och tacoformad
- Hade för sin tid ingen bra skärm för spel egentligen
- Menad som spelmobil , men hade inga bra spel till!
- Pratades i sidledes som såg och kändes onaturligt och mystiskt. Korkad design
- I de få spel som fanns fungerade den inte särskilt bra
- I övrigt inga som helst speficikationer att skryta med för sin tid

Den hade iofs inte behövt någon motivering från dig till varför den är/var dålig då den är en erkänd flopp från Nokia

Ser att det är mycket gnäll ang. Razer möss, jag har själv aldrig haft någon (mest för allt bling bling med dem inte tilltalar mig), men har vänner som som använt dem, de säger exakt samma sak om dem, med tillägg som "Överprisad dynga", så det verkar ju inte vara helt oförtjänat

Permalänk

Sämsta produkten jag någonsin köpt måste vara en Sony Ericsson w715 mobilen laggade vid varje knapptryck och så fort det blev kallt ute hängde den sig. Betalade 3000 för denna skit och har aldrig varit så missnöjd med en telefon någonsin, elgiganten vägrade ta tillbaka den då enligt dem "inte var något fel på telefonen".

Så det är mitt sämsta köp där jag lika gärna kunde kastat pengarna i sjön

Permalänk
Medlem

Någon form av D-Link router skulle jag vilja säga, silket skräp -.-

Permalänk
Medlem

Har väll blivit en del dåliga inköp med åren men värst var nog min Motorola Rizr Z8.

Gick inte att uppdatera, buggig som satan, seg som sirap, dålig batteritid, nästan inga symbian appar fungerade, hängde sig hela tiden, konstanta , jätte dålig kamera. Som tur va så pajja den ihop helt efter 5månader så då kunde jag byta telefon.

Visa signatur

PC: [4090 Aorus Master] [7800X3D] [Crosshair X670E Gene]
[TeamGroup DDR5 7200 32gb A-die@6200MT/s]
Kringutr: [Dell G3223Q 32"4k] [proXsuperlight] [DuckyOne2 TKL]
[Mayflower Arc] [AKG K7XX] [Blue Yeti]

Permalänk
Medlem

Alla Koreaprodukter från Samsung, Lg m.fl.
Alla krånglar och går sönder.
Hemelektronik, vitvaror, data & tele.
Läste nånstans att Samsung tillverkade nudlar ifrån början, det borde fortsatt med det.

Visa signatur

Intel Core i7 920, Asus Rampage III Gene, 6GB DDR3 1333MHz, GTX280

Permalänk
Medlem

En AMD K6-3D 350 med usel stepping, den klockade någon Mhz.
Alla D-link produkter med kassa nätadapters.
En del moderkort. FIC, Giggabyte, MSI, Soltek och Ecs.
Ett ATI Rage Pro 2000.
Ett peltier kitt för Fc-ppga sockeln.
En 245á med B230K motor och en 1987 års Opel Omega som var ut rostad.
Trädgårdsprodukter från Rusta.
Min nuvarande bil. Volvo 855 1995, som stått i 2,5 år. Med fel på vevhus ventilation.

Visa signatur

Min:ABIT NF7-S V2.0,Barton 2500+AQXEA XPMW@2,35Ghz,2x521Mb Adata Cas 2-3-3-6,Lt 6800LE 1,3v 16x1,6@440-930,SLK900A,Mustek A806 5:1 Dolby Digital Amp. Frugans:ESC K7-SEM,Duron1600,512Mb DDR. Antons:Aopen AK73(A)-V,512Mb Sdr,Xp1600+Parlomino AGOIA GREEN@1875Mhz@1.9v,Volcano7+Moddad@92mm,Gf 4200Ti@305-610 Zalman HP-80.

Permalänk
Medlem

Som jag bara kan tänka på så här.

Medal of Honor Tier One, seriöst sämsta spelet jag spelat för det priset.

Visa signatur

Citera så hittar jag ditt svar.

Permalänk
Medlem

En väder station som jag aldrig lyckades förstå mig på...

Visa signatur

Citera för svar ! | AMD FX 8350 4.0GHz | Asus SABERTOOTH AMD990FX | Corsair 8 Gb 1600Mhz VENGEANCE. 9-9-9-24 | Gtx 680 | Corsair HX 650W. Modulär | Fractal Design Define R2 | Corsair SSD Performance Pro 256 Gb | 2 st hårddiskar på 500 Gb |

Permalänk

Ett par dyra Denon-hörlurar, blev sprickor i plasten efter bara några månaders användning, tillslut va dom så spruckna att dom gick av mitt på, vägrades nya av butik även fast ja hanterat dom varsamt (sista gången ja köper något från Hifiklubben). Sämsta köpet ja gjort till datorn är ett Matrox Mystique som lockade med acceleration till quake som aldrig blev av, den enda 3d acceleration jag någonsin fick av de kortet var något shovelware skräpspel som kom med kortet, dyrt som fan var det dessutom. En fop32 processorkylare till en av de första AMD (dom som började brinna) ja skojar inte om ja säger att de lät som jag hade dammsugaren på när datorn var igång, olidligt att sitta vid datorn utan lurar, hela datorn såldes o byttes till Intel efter bara några månader..

Permalänk

Måste ha varit en freestyle jag köpte förut för länge sen. En träfärgad sak som enbart kunde spela kalle anka musik.

Visa signatur

Dator 1: Intel core i7 3930K @ 4,7Ghz, Asus P9X79 Deluxe. Crucial Ballistix Tactical Tracer DDR3 (32GB),Crossfire 2x MSI Radeon 7970 OC Edition 3GB, Tagan 800W NA, SanDisk 120GB systemdisk, EK 360 kit + 120mm extraradiator.
Dator 2: AMD FX 8350, Gigabyte 990FXA UD3, Crucial ballistix DDR3, Nvidia GTX 480, Corsair 650W, 2x OCZ Agility, Thermaltake bigwater 760 vattenkylning.

Permalänk

NZXT Led-slinga. Funkade helt perfekt tills den började glappa och sedan rökfyllde hela min dator. Härlig adrenalin kick!

Permalänk
Medlem
Skrivet av chainzaw:

På vilket sätt är det högre kvalite? Alla funktioner och enkelheter med ett R3 ser jag som kvalité. Eftersom att det är billigt så är det lite plastigt på vissa ställen men den skakar inte som på ett 902 iaf

Bättre material på burken helt enkelt, känns som att man har något riktigt bra när man har antec men inte världens bästa lösningar på allt men i p280 är det ju kombinationen av bästa kvalité och funktioner.

Visa signatur

• AMD Phenom II x4 B50 @ 3.7GHz • Noctua NH-U12P SE2 • Kingston HyperX 8Gb 1600MHz • MSI GTX 560 Ti 1GB • ASUS M4A88T-V EVO • Fractal Design Define R3 Black Pearl USB 3.0 • Western Digital Caviar Blue 500GB • OCZ Agility 3 120GB • Western Digital Caviar Green 2TB • Sapphire FirePSU 625W • Dell U2311H • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♣ ♠ ♣ ♦ ○ ◘ • ♠ Google Galaxy Nexus ♠

Permalänk

En tidig Skype-telefon, alltså som skulle koppla upp sig på wlanet hemma. Den blev snabbt kokhet när man pratade, ljudet var uselt och batterikapaciteten var ännu uslare när den gav ifrån sig ett surrande så visste man att den skulle dö inom några sekunder. Dessutom gick den på drygt 2500:-.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zurtax:

Vad var det för fel på ditt ps2? Jag köpte ett för flera år sedan och den har bara fungerat utmärkt (nuförtiden blir det ju mest dator men Gh2&3 och nfsu2&nfsmw var awesome!

För klent helt enkelt, hade det ett par dagar, sen byggde jag en riktigt burk istället.

Permalänk
Medlem

En värdelös produkt att lägga till listan, Phobya snabbkopplingar.

Citat:

Phobya has addressed this issue and has designed a quick release coupling especially for watercooling applications. Therefore Phobya can now guarantee a perfect seal when the couplings are used in a watercooling system.

Skulle installera dessa idag till min HTPC och xbox i tv-bänken så man skulle kunna plocka ut dessa lätt och smidigt utan att behöva kladda allt för mycket, men alla 4 stycken som jag installerade läckte mer eller mindre, en rann det bokstavligen vatten ut ur och en höll inte tätt när man dela på den.

Permalänk
Skrivet av SweFunc:

LG Optimus X2. Behöver jag säga mer?

Hatet mot LG växer starkare för varje funktion som slutar fungera!

Och nästa nalle blir en LG optimus 4x eller?

Nej LG Optimus X2 är ett bra exempel på att man ska undvika vara först med en ny produkt.

Visa signatur

[Core i7-3930K med 32GB ram, 2*256GB SSD] & [Core i7 3770K med 16 GB RAM, 256GB SSD] som tillsammans har ett [HD 5850 1GB] och 3st 24".

Permalänk
Medlem
Skrivet av Thunderbolt:

En värdelös produkt att lägga till listan, Phobya snabbkopplingar.

Skulle installera dessa idag till min HTPC och xbox i tv-bänken så man skulle kunna plocka ut dessa lätt och smidigt utan att behöva kladda allt för mycket, men alla 4 stycken som jag installerade läckte mer eller mindre, en rann det bokstavligen vatten ut ur och en höll inte tätt när man dela på den.

Då stämmer Phobyas slogan "Fear it!" ganska bra med andra ord

Visa signatur

Varför önska sig fred jorden när man kan få krig på månen?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Inteno:

Halvtaskig byggkvalité, repor i skärmen av ingenting, blir extremt varm, buggar extremt mycket. Vet att det mesta beror på mjukvaran men jag har provat alla möjliga varianter av android, romar å allt de där men det blir aldrig bättre. Har fabriksåterställt den ett x antal gånger utan förbättring!

Repar lätt? har du testat... ehm... ja alla andra mobiler? repar minst lika lätt eller lättare.
Och du har inte funderat på om det var nån fel på sjävla telefonen? För sånna där problem är det inte med den där luren.
Och om det inte var hårdvarufel så... felkod 40...

Visa signatur

▐ AMD Ryzen 5 5600X @4,725GHz 1,285V▐ PNY GeForce RTX 3070 8GB XLR8 @2,12GHz▐
▐ MSI MPG B550 Gaming Plus▐ Corsair Vengeance LPX DDR4 32GB (2x16GB) @3800MT/s▐
▐ Transcend 128GB SSD▐ Intel SSD 660p 1TB▐ 2,5" SSD 1,5TB▐ Fractal Design Integra M 650W▐

Permalänk
Avstängd
Skrivet av SyndroMm:

Någon form av D-Link router skulle jag vilja säga, silket skräp -.-

Det håller jag verkligen med om, har förträngt att jag köpte 1 en gång, inhandlades en fredag, lämnades tillbaka måndagen efter

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Xtreamer sidewinder.
Marknadsfördes med flertalet funktioner som aldrig elevrerades eller som inte stöddes, usel hårdvara full av buggar och bristande såväl support som firmware uppdateringar. Movie Jukebox som de skröt om blev ett communityproject, och så segt att det aldrig blev praktiskt användbart. Streama fulla blu-rays eller mkv med full hastighet var en laggfest etc.
Köpte en Dune istället som funkat utmärkt från dag 1, som har en ruskigt snabb jukebox och klarar blu-ray iso i full bitrate, till och med menyer, utan problem.