Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Exilhälsing i Göteborg
Registrerad
Okt 2009

Falkvinge om barnporr

Rick Falkvinge har ännu en gång uttalat sig om barnporr. En hel del liv kommer det bli iallafall. Vad tycker ni?

http://falkvinge.net/2012/09/07/three-reasons-child-porn-must...

Processor: AMD FX-8350 Grafikkort: AMD Radeon 290 Primärminne: 16 GB Corsair Vengeance Sekundärminne: 1x1TB WD Black 7200RPM, 4x2TB WD Green 5400 RPM Nätaggregat: Minns fan inte

Svensk Steamgrupp för RTS-intresserade

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Fjugesta
Registrerad
Aug 2005

Jag kan bara hålla med honom i allt han skrev där.
Denna förbannade hysteri är idiotisk och leder inte ett dugg till minskad barnporr snarare till högre då det är otroligt svårt för svensson att se barnporr idag så finns det med andra ord ingen och då behöver ju inte politikerna göra nåt åt det.
Samtidigt som dom ger sken av att göra nåt åt det genom hårdare lagar som ser bra ut på pappret vid en väldigt snabb överblick för svensson.

Fan för att vara helt 100 säker idag här i sverige så kan du knappt ha några bilder på ditt barn.
Det räcker med att någon (dvs vem som helst) tycker att en bild är sexig,stimulerande,etc för att bilden ska klassa som barnporr (om personen på bilden är under 18år) och detta gäller ju både teckande,målade bilder som riktiga.
Du kan om du vill vara helt 100% säker inte ha ett enda naken kort ej heller kort med lättklädd barn på (tex bad bilder) och detta gäller även på bilder på dig själv tagna för 40 år sedan.
Och du måste även se till att dina barn inte råkar rita en bild där dom badar för då kan man ju anta att dom är nakna heller lättklädda och det är då stor risk att det kan klassa som barnporr för det är ingen skillnad på en tecknad (hur dålig den än är) och en verklig bild enligt svensk lag idag.

Det du kanske kan spara av dina barn bilder är ju vinterbilder med tjocka kläder och hoppas att inte nån kan tycka att det är sexigt (för då är det barnporr det med).

Sen ska inte bilder automatiskt klassa som barnporr så fort någon tycker att den var sexig,etc vilket väldigt många naken,badbilder kan klassas som idag utan det är ju först när det handlar om poserande och grövre som det ska vara barnporr.

Det ska naturligtvis vara olagligt att inneha blider som kan klassas som barnporr enligt min övre beskrivning (dvs ej naken,badbilder på egna barn,etc).
Dock med ett undantag om man som i ricks fall med googles glasögon råkar filma,ta en bild på något som händer så ska man inte få ett högre straff än vad den som utför våldäkten får (vilket då VERKLIGEN skulle leda till att ingen anmäler och alla tar bort bevisen och hoppas att dom inte blir åtalade,etc).
Man ska ju dock hindra att bilden,filmen sprids vidare så gott man kan osv.

Den ABSOLUT viktigaste delen i en dator är NÄTDELEN varför spara 200-300:- och ta en chans på att dina nya dator delar för x antal tusen ska hålla?????????
Den hemliga polisens anfader, Armand Jean du Plessis de Richelieu a.k.a. Cardinal-Duc de Richelieu, sa en gång så här om sitt arbete... "Ge mig sex rader skrivna av den hederligaste man som finns och jag ska hitta en förevändning i dem att hänga honom."