6870 startar ej med p5q-pro

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2008

6870 startar ej med p5q-pro

Hejsan kära SweC medlemmar!

Min kompis har nyligen köpt ett 6870 till sin e8400 med 8gb (4x2gb 1066mghz) ddr2 minne då hans äldre 4850 blåskärmade massa och kom ej in i windows överhuvudtaget, och ej heller safe mode.

ploppar in 6870't, och kortet startar ej, datorn stänger snabbt av sig när man trycker på knappen.

provade med gamla 4850, kortet startar upp sig men i till windows.

insåg att 4 av minnesslottarna är populerade, så tar bort alla utom 1, och vips så startar datorn. så misstänker verkligen ram minnena.

men nu så startar ju ej 6870, oavsett vilken PCI-X slott ja ploppar in den i. Det måste vara DOA va?

Köpte genom webhallen,
hur gör jag om jag vill få pengarna tillbaks? det har inte ens gått 1 dag sen vi fick kortet, och nu funkar det ju inte plus att vi inser att den inte kommer behövas. kan vi få pengarna tillbaka iom DOA?

dator:
thermaltake chassi
8gb ram (4x2gb 1066 corsair dominator minnen) ddr2
asus p5q pro
asus 4850 512mb
750 watt corsair TX
windows 7 64 bit

new main rig---i7 6700k,CM Hyper 212evo@63c load,MSI OCv2 GTX1060 6gb H110-I pro mitx, 2x8gb 2133mhz, 250gb 850 Evo + 500gb apple hdd, FD integra 550w 80+, Fractal Design Nano-S mITX
Main Rig--- 2700k,Scythe Samurai ZZ @ 54c load ASUS GTX970 Black OC edition @ 52c load GA-B75-D3H, 2x4gb xms3 1333mhz, 128gb SSD + 4x500gb lagring, OCZ Modxstream Pro 600watt, In-win Dragon Slayer chassi LaptopLenovo Legion y720, Gtx1060, i7 7700hq, 16gb 2133, 250gb ssd, 1tb hdd