7970 Crossfire Eyefinity Crash

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Apr 2005

7970 Crossfire Eyefinity Crash

Är det någon annan än jag som får krascher BARA när eyefinity är igång? Ibland kommer kraschen efter 5min eller 2timmars spelande =/
Spelar ingen roll om jag clockar ner korten, kraschar även när jag kör original clock.

Funkar dock att köra Crossfire bara med 1skärm

Måste ha något med ATI/AMD 12.8 att göra? för har googlat runt och det är fler än jag som har problemen, med just Eyefinity + 7970 crossfire med ATI/AMD 12.8.

Dock så funkar 12.8 bäst i BF3 så blir att köra med 1 skärm tills dom fixar problemen

Edit: precis det här felet är det,

Dock så klarade jag mig igenom Heaven Benchmarken utan problem

Mobo:ASUS ROG RAMPAGE IV X79 CPU:Intel Core i7 3930k@4.6Ghz Ram: Corsair 16GB 1600MHz GPU: Nvidia Asus Strix 1080ti Chassi: Corsair 900D Kylning: Custom loop 1x240mm 2x480mm, PSU:Corsair AX1200i SSD: Samsung 850 EVO 1TB Samsung 840 EVO 500GBMonitor:Asus 27"Rog PG279Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vännäs
Registrerad
Jul 2002

Kan ha med ditt asus moderkort att göra.
byt plats mellan korten, senaste bios, 12.8 + cap 3.
kör msi afterburner för att försäkra sig att korten körs i samma mhz hela tiden.
vad jag skulle testa.

Träna bort dyslexin. Ryzen 2600x - asus B350plus - Msi Vega56 - Acer 1440p 144hz - M.2 ssd - asus essence stx - Sennheiser hd600 - Corsair 750w - 16gb ram 3ghz - atcs 840 - Vattenkylt - Felsökning? (Lär dig Googla)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Apr 2005

Har provat o byta plats med korten, kör med 12.8 med cap 3. håller koll på Mhz så den e korrekt. Dock har jag inte kollat in bioset! kanske ska göra d

Mobo:ASUS ROG RAMPAGE IV X79 CPU:Intel Core i7 3930k@4.6Ghz Ram: Corsair 16GB 1600MHz GPU: Nvidia Asus Strix 1080ti Chassi: Corsair 900D Kylning: Custom loop 1x240mm 2x480mm, PSU:Corsair AX1200i SSD: Samsung 850 EVO 1TB Samsung 840 EVO 500GBMonitor:Asus 27"Rog PG279Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Apr 2005

Drog in 12.6 så nu funkar det igen!

Mobo:ASUS ROG RAMPAGE IV X79 CPU:Intel Core i7 3930k@4.6Ghz Ram: Corsair 16GB 1600MHz GPU: Nvidia Asus Strix 1080ti Chassi: Corsair 900D Kylning: Custom loop 1x240mm 2x480mm, PSU:Corsair AX1200i SSD: Samsung 850 EVO 1TB Samsung 840 EVO 500GBMonitor:Asus 27"Rog PG279Q