Nytt HD 7850 - Färger kommer upp och blinkar på skärmen?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2010

Nytt HD 7850 - Färger kommer upp och blinkar på skärmen?

Hallå!

Nu är det så att jag inhandlat ett nytt grafikkort: Core Edition 1gb : http://xfxforce.com/en-gb/Products/Graphics-Cards/AMD/AMD-Rad...

Det fungerar att spela osv, men när jag har uppe skrivbordet och inte gör något så kommer det upp massor med pixlar i olika färger och de blir bara fler o fler, till slut så blinkar dem och när man sedan rör på musen och klickar lite försvinner dem. Det kan ju knappast vara drivrutinskonflikt då jag tagit bort alla drivrutiner från det gamla grafikkortet.

Tänkte om det kanske var allvarligt? Stör mig inte sådär jättemycket på det men det är ju inte heller skitkul om det inte fungerar som det ska...

Well.. any suggestions? ^^

BitFenix Phenom White Micro | GTX 980 Ti | Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 | Corsair 16GB CL9 1600Mhz VENGEANCE LP | EVGA Supernova GS 650W 80+ Gold | Intel i5 4690K 3,5 Ghz, OC: 4 Ghz - Noctua NH-U14S | 2x 500 GB Crucial BX100

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012
Skrivet av Funkish:

Hallå!

Nu är det så att jag inhandlat ett nytt grafikkort: Core Edition 1gb : http://xfxforce.com/en-gb/Products/Graphics-Cards/AMD/AMD-Rad...

Det fungerar att spela osv, men när jag har uppe skrivbordet och inte gör något så kommer det upp massor med pixlar i olika färger och de blir bara fler o fler, till slut så blinkar dem och när man sedan rör på musen och klickar lite försvinner dem. Det kan ju knappast vara drivrutinskonflikt då jag tagit bort alla drivrutiner från det gamla grafikkortet.

Tänkte om det kanske var allvarligt? Stör mig inte sådär jättemycket på det men det är ju inte heller skitkul om det inte fungerar som det ska...

Well.. any suggestions? ^^

Testa att montera kortet på nytt. Ifall problemet kvarstår, hör av dig dem du köpte det ifrån.
Skulle kunna vara lite glapp i kabeln mellan skärm och grafikkort, kolla så den sitter rätt och inte halvt inne.

Chassi: Parvum S2.0 CPU: I7 3770k @4.6 GHz Watercooled RAM: Corsair LP 16 GB 1600 MHz GPU:ASUS GTX 980 Ti @1.3 GHz Moderkort: ASUS Maxiumus V Gene PSU: Corsair RM750 Lagring: Samsung 840 EVO 250GB + 850 EVO 250GB Ljudkort: Asus Xonar U7

Kringutrustning: Logitech G402, Logitech UltraX, Logitech G35, BenQ XL2430T

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2010
Skrivet av Arvidbergstedt:

Testa att montera kortet på nytt. Ifall problemet kvarstår, hör av dig dem du köpte det ifrån.
Skulle kunna vara lite glapp i kabeln mellan skärm och grafikkort, kolla så den sitter rätt och inte halvt inne.

Kan säga att det kommer upp blåa fyrkantiga pixlar i mitten och gula runtom.. på HELA skärmen alltså..

hmm.. jag prövar att byta pci slot oxå..

EDIT: Ibland kan man inte göra något och sedan blir skärmen svart, sen kommer det upp från aktivitetsfältet: Grafikdrivrutinen har slutat svara.

BitFenix Phenom White Micro | GTX 980 Ti | Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 | Corsair 16GB CL9 1600Mhz VENGEANCE LP | EVGA Supernova GS 650W 80+ Gold | Intel i5 4690K 3,5 Ghz, OC: 4 Ghz - Noctua NH-U14S | 2x 500 GB Crucial BX100