Permalänk
Medlem

Problem med asus P8Z77-V LE

Hej!

Tänkte be om lite råd,

gjorde precis en uppgradering med ett Asus P8Z77-V LE (tillsammans med en 3570K). Får ingen korrekt bild ur DVI-porten..sigh. Den är lilaaktig i bästa fall och det ser ut precis som det kan göra när kontakten sitter i halvvägs (men kontakten är _I_).

Någon som vet om Asus moderkort brukar vara plomberade? Min förpackning hade inga klisterlappar eller liknande som förseglade lådan och/eller ESD-påsen, blir alltid fundersam när det ser ut så. Samt så tar jag tacksamt emot råd om hur jag kan säkerställa att felet är moderkortet och att det faktiskt är ett fysiskt fel så man inte råkar ut för en RMA process där man själv står för notan och får tillbaka skräpet efteråt. Jag har testat med två olika (single link kablar tror jag, spelar dvi single / dual någon roll här?) och två olika skärmar och resultatet är samma. Både skärmarna och kablarna fungerar bra med andra datorer.

Permalänk
Medlem

Provat annan kabel i systemet?
Räcker inte alltid med att prova samma kabel i annat system..
vet du ens om det är rätt sorts DVI?

Visa signatur

3570K @ de-lid @ 4.8 GHz | Sabertooth Z77 | 8GB-2133MHz-CL9 | ATi R9 290 @ 1150/1375
3x F60 RAID0 + 3TB WD Green
{@Custom H2O Loop}
Dell 3007WFP 2560x1600 BLANK AG removed+BLbleed mod | Z-5500 @ cap-mod
Garage Band komposition!

Permalänk
Medlem

Vad menar du med annan kabel i systemet? Ja det är DVI-D single link kablar jag testar med (utan kontakterna i "mitten" av kontakten).