WoW stannar i loading screen/loading image blir tvungen att restarta hela wow -.-

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åsa
Registrerad
Nov 2011

WoW stannar i loading screen/loading image blir tvungen att restarta hela wow -.-

Tjenare!

När jag t.e lirar arena och ska ladda arenan så stannar den blåa baren på 80% eller så stannar den på 0 % och jag blir tvungen att restarta wow
vad kan problemet vara?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Eskilstuna
Registrerad
Dec 2011

så hände det för farsan när han fortfarande spelade och gör fortfarande för vissa, problemet i det fallet är om du har routhern Thomson TG787 (from hell)

FX-8350 | 290 Tri-x | 2x8GB | Asus Crosshair V Formula-z | Corsair TX 650W 80+

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åsa
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Laggzor:

så hände det för farsan när han fortfarande spelade och gör fortfarande för vissa, problemet i det fallet är om du har routhern Thomson TG787 (from hell)

En Thomson tg789vn har jag kan det vara felet?

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
ghettot
Registrerad
Jan 2010

Iaf för mig hände detta ibland och det berodde på säkert nån addon som spökade, efter att jag disableat typ alla fick jag aldrig det problemet igen

För övrigt anser jag att Kartago bör förstöras

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bakom Internet
Registrerad
Maj 2007
Skrivet av TolkN:

Tjenare!

När jag t.e lirar arena och ska ladda arenan så stannar den blåa baren på 80% eller så stannar den på 0 % och jag blir tvungen att restarta wow
vad kan problemet vara?

Hade exakt samma fel med den routern, du får ringa in till supporten och be dom uppgradera till senaste firmware versionen, så löser det problemet.

Moderkort: MSI Z87-GD65 GAMING | CPU: i7 4770k 3.5GHZ | RAM-minnen: 32GB | GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X 11GB | Nätagg: Corsair 650w | HDD: 4.4 TB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åsa
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Lippen:

Hade exakt samma fel med den routern, du får ringa in till supporten och be dom uppgradera till senaste firmware versionen, så löser det problemet.

Okej tack! Då gör jag det!

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vikingstad
Registrerad
Sep 2011

addons låter det som..

Citera gärna om du vill att jag ska hitta tillbax.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åsa
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Oaky:

addons låter det som..

använder inga addons

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2005
Skrivet av Oaky:

addons låter det som..

Nej, det är Telias Thompson router som gör detta, jag har påpekat detta tidigare på forumet. Bästa är att köpa en ny router, eller nytt modem + router. Orkar inte leta upp mitt gamla inlägg om detta men det är i alla fall routerns fel att de blir såhär.

» Bytt namn ifrån "cyme"
» Citera mig vid svar så jag hittar tillbaka!
» Gillar du Trance/Vocal-Trance? Spana in min playlist på Spotify här.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2004
Skrivet av Eptk:

Nej, det är Telias Thompson router som gör detta, jag har påpekat detta tidigare på forumet. Bästa är att köpa en ny router, eller nytt modem + router. Orkar inte leta upp mitt gamla inlägg om detta men det är i alla fall routerns fel att de blir såhär.

Fast addons kan också framkalla detta problem. Har ingen Thompson men likförbannat fick jag felet att WoW hängde sig vid loadingscreen. Löste sig när jag raderade alla addons, WTF osv och började om från scratch.

[Intel 6700K @ 4500MHz]--[MSI Core Frozr L]--[MSI Z170 Gaming M5]--[Corsair 16GB 2666MHz DDR4]--[MSI 1080Ti Gaming X @ 2038/12006MHz]--[EVGA Supernova G2 850W]--[Fractal Design Define S]--[Windows 10 x64]--[Acer X34A]--[Corsair Strafe RGB MX Silent]--[Mionix Naos 7000]--[HyperX Cloud II]--[Creative Gigaworks T20]

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2005
Skrivet av Mocka:

Fast addons kan också framkalla detta problem. Har ingen Thompson men likförbannat fick jag felet att WoW hängde sig vid loadingscreen. Löste sig när jag raderade alla addons, WTF osv och började om från scratch.

Möjligt. Men nu skrev TS att han hade en Thompson router så då var problemet enkelt lokaliserat. Fått byta ut routers hos rätt många polare som haft detta problem och det har fungerat efter detta.

Dessutom så utgår man ifrån att testa avaktivera addons är ganska uppenbar felsökning själv från början.

» Bytt namn ifrån "cyme"
» Citera mig vid svar så jag hittar tillbaka!
» Gillar du Trance/Vocal-Trance? Spana in min playlist på Spotify här.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vikingstad
Registrerad
Sep 2011
Skrivet av Eptk:

Dessutom så utgår man ifrån att testa avaktivera addons är ganska uppenbar felsökning själv från början.

Det jag kan säga är att på sweclockers finns ingen uppenbar felsökning. Alla har olika nivå.

Har läst trådar om folk som inte fått igång nya bygget och felet visade sig vara strömbrytaren på agget.

Citera gärna om du vill att jag ska hitta tillbax.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2005
Skrivet av Oaky:

Det jag kan säga är att på sweclockers finns ingen uppenbar felsökning. Alla har olika nivå.

Har läst trådar om folk som inte fått igång nya bygget och felet visade sig vara strömbrytaren på agget.

Jo, har varit här lite längre än dig så du behöver nog inte läxa upp mig om hur forumet är
Puss.

» Bytt namn ifrån "cyme"
» Citera mig vid svar så jag hittar tillbaka!
» Gillar du Trance/Vocal-Trance? Spana in min playlist på Spotify här.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vikingstad
Registrerad
Sep 2011
Skrivet av Eptk:

Jo, har varit här lite längre än dig så du behöver nog inte läxa upp mig om hur forumet är
Puss.

Trots att du varit här längre har du inte lyckats lära dig om att folket har olika nivåer?

Citera gärna om du vill att jag ska hitta tillbax.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2005
Skrivet av Oaky:

Trots att du varit här längre har du inte lyckats lära dig om att folket har olika nivåer?

Jodå, men du har inte lärt dig att man kan söka på forumet? Exakt detta problem har varit uppe på tapeten tidigare.
Var det något mer du hade på hjärtat gubben?

» Bytt namn ifrån "cyme"
» Citera mig vid svar så jag hittar tillbaka!
» Gillar du Trance/Vocal-Trance? Spana in min playlist på Spotify här.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2005

Kan det vara så att Tele2s VoIP modem gör samma sak?

Efter jag kopplat in den framför min router(För att skiten inte vill fungera annars) så stannar baren på 80% och DCar varje gång jag loggar ut till character selection och sen byter gubbe.

[Workstation] [i7 3770K | Sabertooth Z77 | EVGA GTX 1080 SC WC | AX1200 | 16GB DDR3 | 1TB 850 Evo]
[Server/NAS] [ESXi] [Xeon E3-1275 V3 | Silverstone DS380 | 16GB DDR3 ECC | 8 x WD RED 3TB | LSI MEGARAID 9271-8I]
[Bärbar] [Macbook Pro Retina 15 2017 | 1TB SSD | 16GB Ram]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Dec 2011

Har hört detta innan byt ut din router .

Amd Phenom IIX6 1090T 4.0GHZ,Corsair XMS3 8GB DDR3 1333mhz,GTX 780Ti Gigabyte 990 FXA UD3, Corseair force 3 120gb,2TB SSHD,1TB Caviar black] [WD Blue 1 TB]Antec kuhler H2O 620 V4(PnP)Bequiet Pure power 730 W [Laptop intel core i3 350m 4gb ddr3 1333mhz amd radeon 5470 1GB ddr3 500GB HDD](HTPC)
rolig vid http://www.youtube.com/watch?v=B-wqztrhack Har också 1TB Externt. Asus 24 tum @75hz med Freesync
Mobil Nexus 6P

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2009

Efter att Telia uppdaterat min tg789vn till "8.C.H.2" försvann alla mina problem med Wow. Skrev bara i Telia chatten och så 30 minuter senare var den uppdaterad. Pröva du med.

Fractal Design Nano S || Asrock Z77E-ITX || HyperX Fury 16GB || ASUS GTX 970 STRIX || i5 2500k || Corsair H115i || Corsair RM650X || Samsung EVO 500GB || BenQ XR3501 35" 144Hz

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
svedala
Registrerad
Jan 2011
Skrivet av Manett:

Efter att Telia uppdaterat min tg789vn till "8.C.H.2" försvann alla mina problem med Wow. Skrev bara i Telia chatten och så 30 minuter senare var den uppdaterad. Pröva du med.

Vad var det som du skrev till dem så att de uppdaterade den?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Apr 2012

Hade också detta problemet innan och det visade sig vara min överklockning som spökade

Moderkort: ASUS P8Z77-V Pro | CPU: 3570K @ 4.5Ghz | Kylare: Noctua NH-D14 | Chassi: CM Storm Stryker |
GPU: ASUS GTX680DC2 OC | RAM: Corsair Vengeance 1600Mhz 16GB | PSU: NZXT HALE90 750W 80+ Gold |
HDD: Corsair Force 3 180GB + 4TB WD 7200RPM | Skärm: 2x Samsung S23A700D 120Hz |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2009
Skrivet av lucaslindholm:

Vad var det som du skrev till dem så att de uppdaterade den?

Skrev precis vad felet var. Att wow var ospelbart pågrund av routern. Personen som svara skrev att versionen på min router var gammal och att den var känd för att krångla med wow. Ge mig 30 min till att uppdatera routern sa han. 2 månader senare har det inte hängt sig en enda gång.

Skickades från m.sweclockers.com

Fractal Design Nano S || Asrock Z77E-ITX || HyperX Fury 16GB || ASUS GTX 970 STRIX || i5 2500k || Corsair H115i || Corsair RM650X || Samsung EVO 500GB || BenQ XR3501 35" 144Hz