Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2011

NetOnNet seg?

Är det bara för mig netonnet.se är seg som tusan, kommer inte åt den.

Den står bara och tuggar... Alla andra sidor funkar.

Funkade i Firefox men inte i Chrome.

Intel Core I5 3570K [] ASUS P8Z77-V Pro [] Fractal Design Define R4 [] ASUS Radeon HD7970 Matrix Platinum [] Corsair 8GB CL9 Vengeance LP [] Cooler Master Hyper 212 EVO [] Corsair AX750 [] Intel 520 120gb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Alingsås
Registrerad
Jun 2010

Hur vet var igår vet jag inte, men nu fungerar sidan fint för mig (Chrome).

Edit: Skoja bara. Laddar startsidan fort men händer inte så mycket när jag navigerar i menyn till vänster..

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012

Har samma problem på min mac men inte på windows. Då använder jag chrome.

Chassi: Fractal design define r3 svart | Moderkort: Asrock 970 extreme4 | Processor: AMD fx 8350 | Kylare: Cooler master evo 212 | Grafikkort: Msi 280x och Gigabyte 280x Crossfire I Nätaggregat: Fractal Design Integra M 750w | SSD: OCZ agility 3 120GB | HDD 1: WD 1TB blue 7200rpm | HDD 2: WD 500GB green 5400rpm

Det finns inge dålig hårdvara bara dåliga portar

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2005

Det fungerar riktigt kasst för mig också. Sidan går ibland inte att ladda alls, istället poppar det upp ett fönster där man kan spara en fil som jag inte minns namnet på. Ibland lyckas man ladda allt utan produktbilden.

Sammanfattningsvis värdelöst och extremt frustrerande.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2011

netonnet funkar väldigt rappt på min sgs2 v4.1.2 med opera iaf.

Skickades från m.sweclockers.com

MBP Retina 15" late 13 2,3ghz / 16gb ram / 512gb ssd / GT750m / Iphone 6 128gb / Timecapsule 3TB / Ipad Air 2 / Apple Watch 42mm

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Järfälla
Registrerad
Dec 2009
Skrivet av Flight:

Är det bara för mig netonnet.se är seg som tusan, kommer inte åt den.

Den står bara och tuggar... Alla andra sidor funkar.

Funkade i Firefox men inte i Chrome.

Samma här...kör i Chrome och när jag försöker välja någon underavdelning
vill den ladda ner den som en fil.

MB Asus Z-97-A CPU i5-4690K GPU Sapphire R9 290X RAM 2*4GB Corsair Vengence i 2133MHz PSU OCZ ZT 750W Lagring 2*240GB Intel 330 SSD Kylning CPU Corsair H100i Chassie FD R4 Skärmar 2*AOC I2757Fm Router Asus RT-AC68U Bredband Bahnhof 100/100 fiberlina på stadsnät

"If it aint broken, dont fix it...or?"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Södertälje
Registrerad
Feb 2005

Funkar bra för mig på adsl, i taiwan, på en surfplatta med svag länk.

Ps: Använder Chrome.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Okt 2010

Sidan flyger fram för mig, Telia 24/1, Chrome.

i5 750 @ 3.9 GHz | NH-D14 | P7P55D |GTX 960 | Vulcan 8GB | Seagate 600 480 GB | Newton 650w | P280 | Dell U2515H

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hässleholm
Registrerad
Feb 2005

Fullt ös på företagets 8Gbit.

Inga problem igår med ComBort 200/10 (eller 65/12)

[ Corsair 460X ] [ Corsair HX750i ] [ AMD Ryzen 2700X ] [ Asus 1080 ROG Strix ] [ Asus Crosshair VI Hero]
[ 16GB G.Skill FlareX CL14 3400Mhz DDR4 ] [ Samsung 960 EVO 500GB + Samsung 850 Pro 256GB ] [ Logitech G933 ] [ Corsair H115i ] [ Win10 x64 Pro ] 3dMark 19.263p CPU-Z

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2012

Sidan är otroligt seg för mig och har haft problem med sidan under ca 2 veckor till och från, använder Chrome.

EDIT: Har haft samma problem med filneddladdning från sidan när man klickar sig fram till avdelningar.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2012

Jag hade samma problem med netonnet i Chrome så bytte tillbaka till Firefox

Intel 2500k--Nvidia GTX 570--MSI P67A-C45 B3--Samsung 830 128gb--Fractal Design Define R4 Black Pearl--1tb seagate--Antec 650w--Cooler Master Hyper 212 evo

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Rosornas stad
Registrerad
Dec 2004

Funkar snabbt i FF för mig.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Mar 2010

Jag har också problem med NetOnNets hemsida i Google Chrome. Fungerar perfekt i Internet Explorer. Jag hittade även en tråd där det stod att Avast! kunde vara problemet (att dens webbskydd "hänger sig" när den scannar någon extern sida som NetOnNet använder sig av). Men eftersom det fungerar i Internet Explorer så är det nog inte helt och hållets Avast!s fel.

Ni som kör chrome: fungerar det för er, och använder ni Avast! ? Skulle ju vara bra om man kunde komma till botten med problemet och rapportera buggen till antingen Google Chrome eller Avast! beroende på riktigt var problemet ligger.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012

Segt här också, framsidan laddar någorlunda snabbt, men när man ska titta på produkter är det bedrövligt, likaså när man klickar på Sweclockers banners till NetOnNet.

Alla mina leksaker får inte plats här, så här jag listar istället mina favoritinlägg:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Utelåst hobbymoderator

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Orust
Registrerad
Nov 2012

Kör Chrome och laddar snabbt som tusan

Moderkort: ASUS M5A99FX PRO R2.0 CPU: AMD FX-8120 @4.0Ghz GPU: Zotac Geforce GTX570 Synergy Edition 1.25Gb RAM: Kingston HyperX 16Gb 1600Mhz HDD/SSD: 2TB Western Digital 7200RPM + Intel 330 Solid State Drive 120GB + Kingston V300 Solid State Drive 240GB PSU: XFX 650W +80 Bronze Chassi:NZXT Phantom Midi 410 Skärm: BenQ G2420HDBL 24" Högtalare Logitech Z906 5.1 500W RMS

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Järfälla
Registrerad
Dec 2009
Skrivet av dv09ssm:

Jag har också problem med NetOnNets hemsida i Google Chrome. Fungerar perfekt i Internet Explorer. Jag hittade även en tråd där det stod att Avast! kunde vara problemet (att dens webbskydd "hänger sig" när den scannar någon extern sida som NetOnNet använder sig av). Men eftersom det fungerar i Internet Explorer så är det nog inte helt och hållets Avast!s fel.

Ni som kör chrome: fungerar det för er, och använder ni Avast! ? Skulle ju vara bra om man kunde komma till botten med problemet och rapportera buggen till antingen Google Chrome eller Avast! beroende på riktigt var problemet ligger.

Jag kör kombon Chrome+Avast. Frågan om det är just den kombon som gör att det inte funkar. Jag har inte gått till botten med det men kanske någon annan ?. Är ingen hejare på web inställningar.

MB Asus Z-97-A CPU i5-4690K GPU Sapphire R9 290X RAM 2*4GB Corsair Vengence i 2133MHz PSU OCZ ZT 750W Lagring 2*240GB Intel 330 SSD Kylning CPU Corsair H100i Chassie FD R4 Skärmar 2*AOC I2757Fm Router Asus RT-AC68U Bredband Bahnhof 100/100 fiberlina på stadsnät

"If it aint broken, dont fix it...or?"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Jan 2010
Skrivet av Surgubben:

Jag kör kombon Chrome+Avast. Frågan om det är just den kombon som gör att det inte funkar. Jag har inte gått till botten med det men kanske någon annan ?. Är ingen hejare på web inställningar.

Jag använder också Avast. Med Opera funkar sidan perfekt, med Chrome är det tvärstopp.

i7 6700k @ 4.6GHz | NH-U12S | ASUS Maximus VIII Gene | EVGA 1080 FTW | 16GB Corsair Vengeance 3000MHz | Samsung 850 Evo M.2 250GB, 840 250GB, 840 EVO 120GB | 2x2TB | Silverstone TJ08B-E | XB271HU | QX2710 | U2412M | Filco Majestouch MX Brown TKL

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sandviken
Registrerad
Sep 2002

Nu vet jag inte om tråden fortfarande är aktuell. Men bara för att stilla min nyfikenhet så var jag in på Netonet med Chrome ( 24.0 ), och den rullade på så fint så. Och även med Internet Explorer 9 rullade sidan på hur fint som helst.

Inga som helst problem.

💀 Stationär: Intel Core i5-4460 | ASUS B85M-GAMER | HyperX Fury 1600MHz 8GB | Geforce GTX 1080 8GB | Samsung EVO 850 250GB + WD Blue 2TB | Windows 10 Home 64 | Acer G276HL 27" & ASUS VG278HE 27"
💀 Stationär 2 Intel Core i5 3350P | 16GB DDR3 | Nvidia Geforce GT 610 | Windows 10 Home 64 | WD 3TB
💀 Stationär 3: Intel® Core™ i5-4460 | 8GB DDR3 | Nvidia Geforce GTX 960 | Windows 10 Home 64 | SSD 128 GB | HDD 1TB
www.detspokar.se | www.livohelvete.se | info@detspokar.se

Trädvy Permalänk
Avstängd
Registrerad
Dec 2012

Inga problem här med mitt 100/10.:)

Его высокопревосходительство!:)
Sex, resor, kvinnor och mat - det är livet!:) Utan livet kan jag inte leva!

Trädvy Permalänk
Netonnet
Registrerad
Feb 2013

Feedback är välkommet!

Madeleine Pedersen heter jag och jobbar som kundombudsman på NetOnNet. Det är jättetråkigt att alla inte kommar åt vår hemsida och vår IT-avdelning håller på att undersöka detta och försöker hitta en lösning!

Den informationen vi har idag är att vår hemsida för vissa inte fungerar i webbläsarna Google Chrome och Safari. Eftersom alla med dessa webbläsare inte får problemet så borde detta även bero på någon ytterligare faktor hos användarens dator och vi vill därför jättegärna få in feedback till oss av de som upplever problem. Det vi skulle behöva veta är följande:

Operativsystem - Vilket operativsystem som används och vilken version samt om det är 32- eller 64-bitars.
Webbläsare - Vilken webbläsare som används samt vilken version som körs.
Antivirusprogram/Brandvägg - Vilka/vilket antivirusprogram och brandvägg som används och version.
Internetleverantör - Vilken leverantör av bredbandsuppkoppling som ni använder.

Har ni möjlighet så maila gärna denna information till min mailadress som är madeleine.pedersen@netonnet.com

Tack på förhand!

Madeleine Pedersen
Kundombudsman
NetOnNet

Trädvy Permalänk
Netonnet
Registrerad
Feb 2013

Problemet löst!

Hej igen!

Problemet skall nu vara löst, de som har upplevt problem tidigare får gärna gå in på www.netonnet.se och testa så allt fungerar.
Skulle ni uppleva några ytterligare problem så tar vi tacksamt emot feedback!

Tack till alla som har mailat in till oss!

Madeleine Pedersen
Kundombudsman
NetOnNet