Windows 8 - App för planlösning

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
här..
Registrerad
Jun 2006

Windows 8 - App för planlösning

Hej

Jag har precis skaffat mig en julklapp i form utav en Surface, och saknar en app för ett väldigt specifikt ändamål. Jag skulle vilja ha en app för att rita upp en planlösning över min lägenhet.

Det enda jag har hittat hittills är en app vid namn grapholite. Men efter en del testade så har jag kommit fram att det är en snabbt utstressad app som fungerar dåligt och har absolut fruktansvärd prestanda. Finns det några alternativ som jag inte hittar eller är det kört?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2010

Det finns inte så mycket specialiserade W8 appar ännu men du kan ju använda exempelvis SketchUp eller något liknande online-verktyg. Just SketchUp är mycket användbart och låter en rita en massa olika saker varav ritningar med mått osv. är en, men det finns också möjligheter till exempelvis 3D-ritningar och vektorgrafik (typ Illustrator light). Det är inte världens mest avancerade program men det duger till mycket.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Dec 2004

Som sagt, Sketchup är ett bra program för att rita planlösningar. Många arkitekter använder det just för att det är väldigt illustrativt.

Corsair Obsidian 550D - Gigabyte Z68X-UD3H-B3 - Intel Core i5 2500K @ 4,4 GHz - 8GB Corsair Vengeance 1600MHz LP - Asus Radeon HD7870 2GB DCUII - OCZ Agility 3 120GB SSD - Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 64MB - Fractal Design Tesla 650W 80+ - Fujitsu SL23T-1 LED - Logitech diNovo Edge & Logitech Performance Mouse MX