Problem med nytt grafikkort

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2012

Problem med nytt grafikkort

Tjena tjena, jag har lite problem med mitt nya XFX AMD Radeon 7770 Double Dissipation grafikkort. Jag installerade någon drivrutin från xfxforce.com och sen ville jag starta World of Warcraft men detta kom upp
"World of Warcraft was unable to start up 3D Acceleration. Please make sure DirectX 9.0 is installed and your video drivers are up todate"
Eftersom jag har nyss laddat ner nyaste drivrutin så kan det inte vara någon fel på den så jag kollade på min dxdiag, där på ikonen bildskärm står det:
DirectDraw-acceleration: Inte tillgänglig
Direct3D-acceleration: Inte tillgänglig
AGP-struktursacceleration: Inte tillgänlig
Folk säger att dessa ska vara aktiva. Hur ska jag fixa detta ? :/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrtälje
Registrerad
Jun 2012

Har du tagit bort dom gamla drivrutinerna?

Har du testat installera om Dx9?

"Installerat någon drivrutin"? Har du fått rätt drivrutiner till ditt kort?

Citera så jag hittar tillbaka ;)

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2010

*Tråd låst*

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne, varken i samma eller olika forumdelar (så kallad korspostning). Om en moderator har låst en tråd, är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne.

CPU: Intel i5 2550K (NH D-14) GPU: Nvidia GTX 570 Mobo: Gigabyte GA-P67-UD7(B2) PSU: Cooler Master Silent Pro 700W

Visste du att om Du inte håller dig till reglerna varje dag, så kommer Arla-haren och skjuter dig i huvudet eller ibland i magen.