Säga upp HBO nordic abonnemang

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2011

Säga upp HBO nordic abonnemang

Har nu skaffat en gratis testmånad hos HBO-nordic dock är jag inte (än i alla fall) sugen på att betala för ett helt år efter den första gratistesten så jag undrar hur man säger upp abonnemanget så att dom inte drar mer pengar när min första månad är slut.

Tack på förhand!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2002

Letade själv innan jag hittade en bra forumdel för att diskutera HBO Nordics sorgligt vanskötta lansering. Nu finns det dock en hel del trådar där, och jag tror att din skulle passa in bättre med de andra i samma forumdel.

http://www.sweclockers.com/forum/92-underhallning-och-medier/ (Underhållning och medier- Filmer, tv-program, böcker, musik med mera.)

Som svar på din fråga, om du kollar under http://hbonordic.com/settings/subscriptions-and-purchases så ser du info om din nuvarande abonnemangsform. Dock verkar de inte ha velat göra uppsägning vidare värst smidigt. Ytterligare en viktig (!) del som de floppat med.

Tyvärr tror jag att HBO var för säkra på att folk skulle stanna kvar för att lägga fokus på smidiga processer avseende uppsägning etc. Med tanke på all den otroliga potential detta har/hade så tänkte de nog rätt. Synd att det inte blev så bara...