Min Mus verkar bete sig konstigt!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2013

Min Mus verkar bete sig konstigt!

OBS! Vet ej om jag valt rätt område och för det ber jag isåfall om ursäkt!

Min mus beter sig inte som den gjort innan.
Info: Razer Deathadder 3500DPi (Har drivrutinerna som behövs, det ska inte vara problemet)

Musen gör såhär att när jag är inne på nätet så vill den dra sig till "klickbara" länkar eller vad man ska säga, och den drar sig även till adressfältet, och även kanterna på mapparna. Även i kontrollpanelen så drar sig muspekaren till grejerna som man kan "Klicka" på om ni förstår vad jag menar, kan det vara någon inställning som jag råkat komma åt? Isåfall om ni har någon aning eller har känt av detta själva och löst det på något sätt så hade jag varit ypperligt tacksam för hjälpen!

Tack på förhand, psykis

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2012

Kör du några specialdrivers just för den musen, så kan det mycket väl vara de som ställer till det. Plocka upp kontrollpanelen och ta en flukt i musinställningarna, det skulle inte förvåna mig det minsta om det fanns någon övernitisk snap-to-funktion som är påslagen. I sådana fall fimpa den

Nu lurade jag dig allt att slösa bort ett par värdefulla sekunder av ditt liv på att läsa denna fullständigt poänglösa signatur!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tommared
Registrerad
Dec 2007

Haha säkert någon som trollar dig ^^ Sitter med en trådlös mus nånstans å styr, elr så har dom satt på "Flytta muspekaren till standardknappen i dialogrutorna"

Jag äger en dator... Den är svart med några sladdar som sticker ut på baksidan... Kan även sticka in ett usb-minne på sidan... Det gillar jag. Skärmen är i samma färg som Musen.