Front panels ljud fungerar inte | Gigabyte GA-H77-D3H

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Garang
Registrerad
Dec 2011

Front panels ljud fungerar inte | Gigabyte GA-H77-D3H

Hejsan, byggde igår en dator åt min vän och allting har fungerat perfekt förutom att frontpanels ljudet inte fungerar. Har testat med både HD Audio och AC 97 men ingenting fungerar. När man har HD Audio och kopplar in ett par hörlurar i frontpanelen så hör man ett konstigt surr. Någon som kan hjälpa mig/honom? Han har ett FD Define R3.

Snabb hjälp uppskattas.

Beyerdynamic DT770 Pro 80 Ω
CM Storm Quick Fire TK Brown
Zowie FK1

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Mar 2005

Har du kopplat in HD audio sladden ifrån chassit till moderkortet?

Intel Core i7-3770K | NVIDIA Geforce GTX 980 | 16 GB DDR3 | DELL P2415Q | DELL U2711 | DELL U2410

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Garang
Registrerad
Dec 2011
Skrivet av MagnusL:

Har du kopplat in HD audio sladden ifrån chassit till moderkortet?

Ja.

Beyerdynamic DT770 Pro 80 Ω
CM Storm Quick Fire TK Brown
Zowie FK1

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Dec 2006

Har du kopplat rätt i moderkortet?
Är den ev. avstängd i BIOS?

Canon 70D | 2x Dell Ultrasharp 24" | i7 3770k | 16B | GTX 780

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalmar/Malmö
Registrerad
Jan 2012

Hade det problemet förut men det fixades genom att ändra lite i Ljudhanteraren i datorn så det fattade att den kunde skicka ut ljud genom fronten också och inte bara där bak. Va rätt mkt fram och tillbaka men funkade tillslut. Testat att kolla och ändra lite där?

Chassi:BeQuietDarkBase900Pro/PSUBeQuietDarkPowerPro1000w/ Moderkort:ASUS Z170 PRO GAMING/AURA/CPU:i7-6700K 4.2Ghz/Kylare:BeQuiet! SilentLoop240mm/Ram:Corsair 16GB DDR4 3200MHz Vengeance/GPU:Asus R9 280X Matrix Platinum 3GB/SSD:Corsair Force GT 2x120GB/HDD:Seagate/WD->30TB/OS:W7/TillbehörLogitechG930/Z906,G510/K350/M705/G440/
MionixNaos5000/7200/Skärmar:3xBenQ 24" LCD G2450HM,49"Sony,KD49X8005C/Mobil:Sony Z5

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Garang
Registrerad
Dec 2011
Skrivet av FlorrpaN:

Har du kopplat rätt i moderkortet?
Är den ev. avstängd i BIOS?

Yes, har kopplat in det rätt.
Nej, det är inte avstängt.

Beyerdynamic DT770 Pro 80 Ω
CM Storm Quick Fire TK Brown
Zowie FK1

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Garang
Registrerad
Dec 2011
Skrivet av Extremaz:

Hade det problemet förut men det fixades genom att ändra lite i Ljudhanteraren i datorn så det fattade att den kunde skicka ut ljud genom fronten också och inte bara där bak. Va rätt mkt fram och tillbaka men funkade tillslut. Testat att kolla och ändra lite där?

Ska säga åt honom att testa det.

Beyerdynamic DT770 Pro 80 Ω
CM Storm Quick Fire TK Brown
Zowie FK1