Permalänk
Medlem

vattenkylning i ett switch 810

vart sätter jag pumpen på bästa sätt i den ?

Permalänk
Medlem

beror lite på vad du har kvar eller vart du har resten av dina enheter. ta en blid och lägg upp. Sjäv satte jag min pump under hårddiskburen. precis ovanför en 240-rad med fläktar. Sen beror det ju lite på vilken typ av pump du har, hur stor den är å så...

Permalänk
Medlem

ok är en liten köpte detta paket http://www.coolingstuff.se/p/540/ek-kit-h3o-supreme-lt-360-cu så funderar på att sätta pumpen vid 5.25 platserna ?. ska bara kyla pu till at börja me då för att jag vill prova på vatten kyning. =). ?

Permalänk
Medlem

Köpte HFX-paketet. två dagar senare köpte jag ny pump. Tyckte pumpen lät för mycket så nu har jag en Alphacool VPP655 med en EK-D5 X-TOP CSQ-top. Men jag satte pumpen på samma ställe iallfall.

Såhär har jag satt ihop mitt bygge.

Permalänk
Medlem

hur mycket låter pumpen då?. är det ett irriterande ljud eller man hör den bara på nära avstånd eller ? den gammla du hade . kan du länka te den ?

Permalänk
Medlem

Det var den som följde med i paketet, en EK DCP 4.0. Visserligen kraftigare än din 2.2 och låter därav lite mer men alldeles för mycket för min smak. 4.0 lät mer eller mindre i hela lägenheten vilket var lite jobbigt när jag hade den igång. Den pump jag har nu pumpar mer men låter mindre.

Permalänk
Medlem

okok. men äre svårt att sätta vattenkylning ?.

Permalänk
Medlem

Svårt att bygga vattenkylning Nej , bara att vara försiktig och försöka planera en så kort loop som möjligt. Du har valt ett bra chassi i alla fall

Permalänk
Medlem

OK. Är alltid lugn och metodisk när jag bygger.