Permalänk
Medlem

Hjälp ang. konfiguration.

Hej!

---Vill först säga att jag HAR läst på både eran guide och googlat runt--

Ja, jag känner mig lite vilsen i djungeln just nu. Alltid suttit på ett luft system men nu har frugan fått nog och vill få skiten tyst. ( Jag -kanske- håller med )
Men det är såhär. Jag har läst på men känner mig fortfarande ganska osäker. Jag har ett par punkter som jag väldigt gärna skulle vilja bolla med er här innan jag gör något drastiskt.

1: Chassi. Det nuvarande tror jag kan vara förlitet för att ha vatten kylning i. Iallfall ett stort system. ( NZXT Hush 2 / H2 White )
Så detta ger en självklart massa alternativ helst i High Tower kategorin. Då den helst ska vara stilren har jag fastnat mellan Silverstone Raven RV02-E ELLER en Corsair Obsidian 800B.

2: Varför så stora chassin då? Jo, kalla mig lite av en skrytare då jag gillar att glänsa lite.. typ spenderade många års sparande ett tag sen på detta system:

Intel i7 975 @ 3.75 Ghz
Rampage 3 extreme
2x Nvidia GTX 580

Skulle vara mysigt om allt detta syntes. Eftersom båda chassina har fönster också så tänkte jag använda svarta rör och kompressor muttrar (eller vad det nu blir på svengelska)
Och det är här andra problemet kommer, Jag kan inte för livet av mig själv hitta vatten block till 2st GTX 580 som sitter i SLI, Känns surt att bara ha en inkopplad och den andra skrikande som ett jumbo jet.

Jag känner mig grymt osäker och vet bättre än att köpa ett kit. Helt klart ute efter en 360 radiator. Gärna en kraftigare pump som skulle kunna orka med att dra up 975'an till 4 Ghz stabilt, skulle vara "mysigt" med en tank också och inte bara dra Radiator-Resivour-Pump.. Men eftersom detta är min första djup dykning in i vatten kylning (hö hö) så skulle det vara roligt med lite guidning,

Tacksam för ideer och hjälp.
(förstår Eventuella fingerpekningar och arga ord )