Borderlands 2 party problem?

Permalänk
Medlem

Borderlands 2 party problem?

Vi är ett gäng på 4 st som lirar borderlands 2 ibland, förutsatt när alla har tid samtidigt.
Men vi har jäkligt svårt att lira ihop då den ena av oss alltid inte har tid just då....Så det blir lir kanske en gång i veckan....

Men frågan lyder;
Går det inte att forsätta samma game och lira där man avslutade sist fastän alla inte är med?
Och när denna fjärde person senare vill spela med oss, har denna då förlorat sin chans att spela med oss eller kan han joina oss senare ändå.

Permalänk
Medlem

Ni borde väl kunna fortsätta på samma save? (vagt minne från att borderlands1 var så)
problemet är väl att den fjärde personen inte får uppleva spelet som er..och ni kanske får förklara vad som har hänt..
(var den personen, inge kul då)

Permalänk
Medlem

Den som inte är med kommer halka efter bland uppdragen etc, och behöver göra dessa själva. Kan även hända att det blir någon krock om h*n ska köra era uppdrag då det blir så att denna inte kan slutföra dem. (Fast blir ändå inte fast i spelet, men uppdragen slutförs inte för just den spelaren, så den får göra det själv/vara host om den ska klara det).

Permalänk

Låt den som är längst bak få starta, så ni ansluter til denne, då kan ni spela med denne och slutföra dennes uppdrag. Ni som redan klarat uppdraget kommer inte få XP, men ni kan iaf spela ihop.

Sen när denne kommit ifatt er så rullar XP in för uppdragen igång igen.

Permalänk
Medlem

Den person som är host avgör hur mycket progress erat party har gjort i spelet. Så länge samma spelare alltid är host och inte gör några uppdrag själv med den karaktären kommer ni fortsätta där ni slutade nästa gång ni spelar.

Om någon inte är med vid ett tillfälle så kommer han fortfarande kunna vara med nästa gång. De uppdrag som han missat måste han spela igenom själv för att kunna fortsätta i storyn själv, men när han kommer till de uppdrag som han redan klarat tillsammans med er vid det senare tillfället kommer han få möjligheten att hoppa över dessa (om han vill) för att inte behöva spela samma sak han redan klarat med er igen.