Permalänk
Medlem

Vad händer med min h80i? [film]

Se video
http://www.youtube.com/watch?v=jWvMM5ILsxY

Kan tillägga att första gången funkade det perfekt. Kunde styra fläktarna och allt. Men när jag startade om datorn fick jag det här...

Permalänk
Medlem

En ful-lösning vore att avaktivera ljuden i Windows, men så klart vill man ju hellre bli kvitt problemet än att bara ignorera det.

Permalänk
Medlem

drivisar(programvara)?

EDIT: Såg nu att du körde det i videon.

Permalänk
Medlem

Får inte ens upp fläktarna i corsair link 2. Fick det i början men nu får jag bara det där. :S Måste kunna fixa det här för fläktarna snurrar på olika varvtal så det låter skitkonstigt.

Permalänk
Medlem

Glapp i kontakten?

Permalänk
Medlem
Skrivet av filipcombat:

Glapp i kontakten?

Tror det knappast, helt splitternya. Har testat att koppla till olika uttag, testat koppla ur CPU-fläkten men får fortfarande ljudet.

Permalänk
Medlem

Edit: Kopplade ur USB-uttaget(mini usb till moderkort) till CPU-kylaren och kopplade det USB-uttaget till min videokamera. Får då INTE ljudet.

Testade också en annan usbkabel som jag har till min videokamera fast till min CPU-kylare. (det är en mini usb till vanlig USB-uttag) och kopplade den till ett vanligt USB-uttag. Då får jag fortfarande ljudet!

Kan det vara mjukvarufel? Kan man ställa om/installera om mjukvaran till fabriksinställningar?

Edit2: När jag går in till Kontrollpanelen -> Enheter och skrivare så får jag fram Integrated USB Bridge och den blinkar bort och på hela tiden.

Kan tillägga att andra USB-enheter har börjat bli konstiga, min qpad mk-85's backspace funkar helt plötsligt inte!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Preorded:

Vad jag kan förstå så har LINK mjukvaran slutat fungera iom. att dioden på pumpen slutat att lysa. Har du uppgraderat mjukvaran i LINK?

Har försökt avinstallera och installera om mjukvaran (corsair link 2.2). Men jag lyckas inte ens avinstallera det korrekt. Först när jag försöker avinstallera det får upp en ruta där jag ska godkänna att en okänd utgivare kan göra ändringar på datorn och jag måste trycka ja med admin konto. Programnamn: c:\\Windows\installer\14b63.msi. Trycker jag på ja så får jag upp "följade program måste avslutas innan du fortsätter" och får då fram Sierra2Service. Sierra2Service finns inte bland processer utan bland tjänster och när jag trycker på stoppa tjänster får jag åtkomst nekad.

Får även ett val att "automatiskt stänga av applikationen och försök till att starta om datorn efter allt är klart". Trycker på okej och den verkar avinstallera. Men mitt i allt poppar en ruta fram "Warning 1910. Could not remove shortcut CorsairLink 2 Ink. Verify that the shortcut file exists and that you can access it" Trycker bara på okej och avinstallationen fortsätter och avslutas. Mappen som programmet finns i är borta. Men jag misstänker att det blev felaktigt avinstallerat.

edit: När jag startar Corsair Link 2 så är varken pumpen eller fläktarna med i programmet.

Permalänk
Hedersmedlem

I fortsättningen skall du hålla dig till en tråd i samma ämne då det skapar förvirring och är mot reglerna att göra flera så jag låser din andra tråd i ämnet.

Permalänk
Medlem

Om du inte får något svar så skyll på youtube, för ingen kan se några videos där nu.

OnT: jag hade ominstallerat drivisar till USB för ditt moderkort.

Btw, älskar ditt "för fläktarna låter förjävligt lyssna"

Permalänk
Medlem

Jag vart lite förvånad att du sitter och stoppar in kabel direkt i moderkortet när det är på.. är du inte rädd att skada moderkortet?

och du har avinstallerat och installerat om programmet som ska styra dina fläktar?

*edit
följer det inte med motstånd med denna kylare? som gör att fläktarna ska snurra långsammare..

Sen den eviga frågan ska detta klassas som vattenkylning eller inte jag tycker inte det hehe..

Permalänk
Medlem
Skrivet av blazyb:

Se video
http://www.youtube.com/watch?v=jWvMM5ILsxY

Kan tillägga att första gången funkade det perfekt. Kunde styra fläktarna och allt. Men när jag startade om datorn fick jag det här...

Filma i landskapsläge nästa gång, det där ser för jävligt ut.

Den är nog defekt

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av davyp3:

Filma i landskapsläge nästa gång, det där ser för jävligt ut.

Den är nog defekt

Skickades från m.sweclockers.com

Har varit i kontakt med corsair support och de konstaterade att det är en firmware fel. Har varit i kontakt med återsäljaren och ska få den utbytt.
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=114686

Permalänk
Avstängd

FW-fel?

Därför du inte får upp detta?