Permalänk

Hans dator lär ju "klara" Crysis 3 beta på högsta inställningar men fps lär han ju inte ha gott om. Alla har dock inte så höga krav. När jag precis hade köpt min dator så trodde jag att den klarade crysis 2 på högsta. I själva verket så hade jag ju bara mellan 30-40fps eller något sådant.

Men då tyckte man det var fullt spelbart.

Visa signatur

| Intel i5-4670k @ 4.6Ghz | Noctua NH-U12P SE2 | Asus GTX 980 | ASUS Z-87 A| Några SSD | Corsair TX V2 750W PSU | 12GB DDR3 Ram|

Permalänk

Ingen har sagt att din processor är för dålig, vad de sa var att processorkylaren är högljudd och kan bytas ut till en tystare, själva processorn och den stora runda kylaren du ser i chassit är två separata delar! processorn är en liten fyrkantig sak under kylaren.

Sen är 70c riktigt OK i ett såpass krävande spel, det är inte för varmt och du behöver inte göra något åt det.

Vill du ha ett tystare chassi borde du köpa ett som är ljuddämpat, tex fractal designs R(tex. http://www.inet.se/produkt/6909739/fractal-design-define-r4-s...) serie, sen en ny processorkylare då den som följer med som standard är helvetes högljudd.(kylaren sitter på processorn, processorn behöver inte bytas)

Sen kan du byta ut fläktarna i chassit mot något som kyler bättre, de kan då hålla samma temperaturer på en lägre ljudnivå, köp till en fläktkontroller och bestäm själv vad du tycker blir lagom angående ljudnivå/temperaturer.

Föreslår att du ber någon kunnig om hjälp om du har planer på att byta chassi eller delar i datorn eller kolla upp lite guider/videor före du ger dig på det!

Laggar det i crysis har du helt enkelt för höga inställningar, det kan flyta på bra ja, men i intensiva fighter osv droppar det kanske lite för lågt? då blir det laggigt, för att undvika detta sänker man lite grafikinställningar, testa dig fram tills du hittar något som känns bra för dig!

Läs allt jag skrev!

Visa signatur

Här skryter vi om vem som lägger ut mest pengar på hårdvara.

Permalänk
Medlem

Well, kan inte köra Crysis Ultra 1080p 60FPS med mina dubbla 570s med CPU på 4,7GHz, så att du skulle göra det med en 7950 låter högst orimligt.

§1.x raderat
Permalänk
Avstängd

Din dator blir varm och låter mycket? Vem som helst kan väl lista ut att det går att lösa med fler/bättre fläktar samt ljuddämpning. Skaffa ett ljuddämpat chassi med bättre luftflöde än ditt nuvarande (vilket som helst är bättre) sen fyller du det med fläktar och förslagsvis en fläktkontroller så du kan ha dem på 12v när du spelar men kanske 5-7v i vanliga fall.

Till o sluta av med köper du en bättre processorkylare och googlar på hur man överklockar. Igen, det är så simpelt att jag kan säkerligen lära min mormor det här.

§1.x raderat
Visa signatur

CPU: Core i5 2500K @4,5GHz Kylare: Corsair H80 med 2st Enermax Magma i PnP Mobo: Asrock Z77 Extreme4-M Lagring: 2TB hdd + Samsung 830 128gb GPU: Asus R9 280x DCII Top @1150MHz/6800MHz RAM:16gb G.Skill Ripjawz Nätagg: Fractal Design Tesla 650w Chassi: Silverstone SG09 Lurar: Sennheiser PC360 G4ME Skärm: Samsung S23A700D Konsol: Xbox 360

Permalänk
Medlem

är det ljudnivån du villl ha ned eller är det just något i siffran 70 som du inte trivs med ? mitt 7970 kanb vara 60 grader då ja tittar youtubeklipp du kan ju ställa fläktkurvan i ett programsom styr grafikkortsfläkten och köra fläkten på 100% jämt då går nog tempen ned lite men kommer väsnas mycket..

Visa signatur

gtx 3070ti + intel i7 12700 kf

Permalänk
Avstängd
Skrivet av erik8644:

gör en ny tråd och ta bort denna men iallafall så klara min dator crysis 3 på högsta och mina temps är höga och vill inte har det så och den ska gå tystare och jag är 17 år
varför undra ni det?
och det kan laggar till ibland men annars går det bra
Några säger att min proccesor är för dålig och måste bytas någon säger att grafikkortet inte funkar till crysis 3 på högsta
Jag är inte arg!
jag vet dock inte vilken väg jag ska gå när någon säger det och någon säger det
Jag vill bara får ner tempsen och ljudet så tror jag inte det kommer laggar något om jag köper vattenkylning och sen överklocka processorn

70 grader är inget, stockkylarn på din prolle låter för jävligt. Ditt grafikkort pallar ej crysis 3 på högsta, speciellt inte på beta stadiet.

Visa signatur

Speldator: CPU: i5 3570k @ 4,6 ghz, kyls av Be Quiet Dark Rock Pro 2 Moderkort: ASUS P8Z77-V GPU: Gigabyte GTX 670 WF OC Chassi: Fractal Design Arc PSU: Fractal Design Newton R2 800w SSD: Corsair Force GT 120 gb RAM: Corsair Vengeance 8 gb HP HDD: 1 tb 7200 rpm Ljudkort: ASUS Xonar DX

Permalänk
Skrivet av erik8644:

edasvangen är du bra på datorer?

Har en del erfarenheter med montering av datorer till familj/kompisar och utbildar mig just nu till dataingenjör så lite hoppas jag då att jag kan..

Vad vill du ha hjälp med?

Sen får du gärna läsa igenom inläggen grundligt, du har fått en del bra tips, visa att du har förstått och uppskattar svaren!

Visa signatur

Här skryter vi om vem som lägger ut mest pengar på hårdvara.

Permalänk
Skrivet av Dalton Sleeper:

Den datorn klarar inte crysis 3 på högsta, dock kan du nog tjäna några fps med överklockning...

Skrivet av Ludenben:

Ett 7950 tror inte jag räcker för högsta i Crysis 3....

45fps i Metro 2033
http://www.sweclockers.com/recension/15858-nvidia-geforce-gtx...

Skrivet av Deathdevil:

Det är helt normal värme. Jag har gjort den lösningen för att hålla den svalare att jag har ställt in så att fläkten varvar upp fortare vid 50-70 grader och att fläkten går lägre under den tid när den inte är speciellt aktiv.

Därmed så får man en dator som låter lite mer under spel men detta påverkar inte mig då jag sitter med hörlurar eller ganska hög volym på högtalarna.

CPU:n kommer alltid bli varm med stock. VIll du ha en kallare så får du köpa dig en annan kylare.

Jag kan garantera er båda att den datorn klarar Crysis 3 hur lätt som helst på ULTRA. Med tanke på att spelet bara kräver "Graphics: DirectX 11 compatible video card with 1GB RAM, Nvidia GTX 500-series or AMD 6000-series or better."

Visa signatur

Det finns ingen signatur.

Permalänk
Medlem
Skrivet av kewrabbish:

Jag kan garantera er båda att den datorn klarar Crysis 3 hur lätt som helst på ULTRA. Med tanke på att spelet bara kräver "Graphics: DirectX 11 compatible video card with 1GB RAM, Nvidia GTX 500-series or AMD 6000-series or better."

har du tittat i betatråden vad folk kör för inställnigar med sina 670/680, 7950/7970?

Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd rensad*

På off topic, språkpolisande och allmänna otrevligheter.

Jag håller dock med om att det är viktigt för att kunna få igång en bra diskussion att man uttrycker sig någorlunda korrekt i sina inlägg. Försök att inte ha så bråttom när ni läser och skriver så kommer allt bli så mycket bättre och trevligare för alla

Med vänlig hälsning
MichaSWE

Visa signatur

Kontakta mig direkt vid frågor om eller synpunkter på min moderering.
Glöm inte att tala om vilken tråd ditt ärende gäller.
Kontaktvägar: via PM eller via E-post: michaswe@sweclockers.com
Mina System: HePC och Gaming

Permalänk
Avstängd

ta bort denna tråd nu tack för alla som har skrivit!
Köper ett nytt chassi och vatten kylare till processorn!