Google Chrome - Ur funktion!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2009

Google Chrome - Ur funktion!

Tjenabox!

Måste bara dela med mig av ett problem i jakt på lösningar.
Once upon a time (4 dagar sedan) så slutade Google Chrome att visa mig de sidor jag försökte öppna.

Exempel!:
Jag slår google.se -> hjulet snurrar som att den laddar sidan, inget händer hur länge jag än låter den ladda. Jag provar förstås per omgående att pinga google och google's DNS - nemas problemas med sköna svarstider.

http://www.n0.se/v/f/e3738_ladfinns.png

Jag öppnar då I.E - fungerar utmärkt och smärtfritt.
Jag öppnar då Firefox - fungerar utmärkt och smärtfritt.

Tillslut dampar jag och slår somfan på tangentbordet och trycker på allt samtidigt i Chrome, då får jag bluescreen.

Jag klickar mig lite snabbt in på "Händelseloggen" i datorn för att se om Chrome genererar något felmeddelande, mycket riktigt. (dock har jag inte detta kvar, pga nedanstående text)

Jag formarterar sedan om disken, samma fel.
Jag formaterar sedan igen, och installerar windows på en annan disk. Samma problem. Och nu kan jag inte få fram samma felmeddelande i händelseloggen igen.

Jag har även provat en äldre version utav Chrome.

HJÄLP DÅ, jag beeeeeeeeeeer.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013

Jag hade tidigare samma problem, en ominstallering hjälpte.

''Att veta vad som gäller, är inte alltid bäst eller smartast. men det är vad som gäller.''

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2009
Skrivet av Rasmocie:

Jag hade tidigare samma problem, en ominstallering hjälpte.

Provat det, har till och med prova med en ny disk :/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av haxxbajen:

Tjenabox!

Tillslut dampar jag och slår somfan på tangentbordet och trycker på allt samtidigt i Chrome, då får jag bluescreen.
HJÄLP DÅ, jag beeeeeeeeeeer.

Att dampa ställer bara till problem. Som du ser

Vad är det för fel på Firefox?

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[NAS DNS-323 3TB][Skärmar=24",24",24" Eyefinity]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz,HD 6950 2GBFoto [Nikon D3100][70-300/35 1,8/18-55