Hjälp att hitta ett gammalt FPS-spel!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2012

Hjälp att hitta ett gammalt FPS-spel!

Hejsan!
Har nu ägnat åtminstone tre dagar åt att hitta ett gammalt fps-spel jag spelade när jag var yngre men det GÅR fan inte. Nu behöver jag hjelp. Det är jävligt vaga grejer jag har att gå på, men minns du något så skriv gärna!
Till att börja med kommer jag ihåg att det stod "One shot two (deadly?)" på förpackningen. Vill även minnas att det påminde en del om rainbow six-fodralen, men det är inte rainbow six. Jag skulle vilja datera spelet till 2003 eller så.
Det fanns ett gäng med missions och jag kommer ihåg ett par stycken. Det jag kommer ihåg bäst var på ett museum. Man skulle skydda några tavlor och det kom en helikopter för att plocka opp tjyvarna. Det fanns en lång trappa i mitten, och ovanför den kom helikoptern genom ett glastak. Ett annat mission var ute i någon form av bergig djungel. Man skulle ta sig in i ett gammalt tempel eller så, och för att göra det var man tvungen att spränga upp en stenport. Man stod på ett långt gräsfält med lite sten och lite träd och "the bad guys" stod inne i templet. Man landade med en helikopter. Det tredje var ett uppdrag i en massa snöiga berg. Det fanns några tåg i någon dal man kunde gömma sig vid, och själva poängen var att kalla in flygbombningar.
Äsch, som sagt. Jävla vagt men har du några idéer så skriv gärna!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2012

global operations!