Services.exe & svchost tar 25% Cpu?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2012

Services.exe & svchost tar 25% Cpu?

Ja, allting började med att jag skulle kolla min cpu temp med min nymonterade H80 och då var den på 45*C vilket jag tyckte var lite konstigt. Så jag kollade om processorn jobbade och det gjorde den banne mig, det är då dessa två processer som tar sammanlagt ca 25-30% av cpu'n, services.exe & svchost. Gogglade snabbt runt och hittade att det var dessa två processer som var egentligen flera andra som var "sammankopplade" eller liknande.
Har gjort en snabb "repair" med Advanced SystemCare men det gjorde inte saken bättre.
Vad kan jag göra för att få dessa två processer att använda mindre kraft?

Citera för svar!!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012

Dra en virusskanning med Malwarebytes anti-malware.
http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/

Bara för att du inte hittar ett virus så betyder det inte att det inte finns där.

Jag anmäler mina egna kommentarer för att någon ska läsa dem.
<!-- Sad Smiley -->

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2012
Skrivet av Skingken:

Dra en virusskanning med Malwarebytes anti-malware.
http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/

Det hjälpte, tackar väldigt mycket!

Citera för svar!!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012
Skrivet av Galarix:

Det hjälpte, tackar väldigt mycket!

No problem! Glad att det hjälpte!

Bara för att du inte hittar ett virus så betyder det inte att det inte finns där.

Jag anmäler mina egna kommentarer för att någon ska läsa dem.
<!-- Sad Smiley -->