Swans A532, kort recension och lite bilder

Permalänk
Hedersmedlem

Swans A532, kort recension och lite bilder

Detta system: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1524384

Börjar med lite bilder:

I miljö, skärmen är 22" för att ge en referens.

Höger satellit.

Höger satellit från sidan.

Höger satellit utan front.

Höger satellit med on/off samt volymknappar. Dioden är blå när systemet är på, röd när det är i stand by. Lyser inte så starkt i något av lägena utan sådär lagom.

Sub.

Sub utan galler.

Baksida sub med anslutningar.

Systemet levereras i standard kartong. En rolig detalj är att överst i lådan ligger ett par vita tygvantar så att man ska slippa kladda ner systemet när man packar upp det.

Det som följer med är:

Två satelliter
Sub
3,5 mm mic-kabel för anslutning mellan dator och sub.
Strömsladd

Förstärkare sitter i sub och satelliterna ansluts i den med fasta kablar, man kan alltså inte byta ut kablarna mot egna saker utan att öppna och löda. Kablarna känns dock solida om än lite styva och svåra att böja snyggt runt hörn och liknande. Inget speciellt med detta systemet, är så på det mesta i prisklassen.
On/off samt volym kontrolleras från den högra satelliten med vanliga knappar, de är ej av touchmodell utan klickar ganska högt när man trycker på dem. Små steg mellan hoppen i volym så man kan verkligen spela lågt och ändå ha justeringsmöjlighet kvar. En del system med digital volym kan annars ha ganska stora hopp mellan lägena.

Systemet låter bra, riktigt bra måste jag säga. Glöm allt vad Logitech heter i prisklassen, det här låter nästan lite Hifi utan den burkiga basen som fladdrar okontrollerat på många system. Ingen trist dipp i lägre mellanregister utan sub och satelliter spelar sömlöst och behagligt. Mellanregister och diskant är behagliga även på nära avstånd som det ofta handlar om med datorhögtalare.
Det går även att spela högt med detta system utan att det börjar svettas men det är nog inget för partymänniskorna, då behövs det mer kräm.
Systemet låter bra både på låg och hög volym, inget som sticker ut eller dippar. Har kört de flesta sorters musik och det låter förvånansvärt bra vad jag än kastar på det.

Med tanke på priset känns systemet som ett säkert kort för den som önskar välljud för en liten peng. Designen är inget som sticker ut, passar förmodligen i de flesta miljöer.

Har ni frågor är det bara att skjuta

Permalänk
Rekordmedlem

Söta cocosnötter

Permalänk
Hedersmedlem

Absolut! Har även M10-modellen hemma som ska testas, de är lite annorlunda i designen. Låter väl troligen likadant...