Kerbal Space Program, Visa era skapelser!

Permalänk
Medlem

Haha, var bara tvungen att visa upp den här kerbalen jag fick... lite olycksbådande namn för en astronaut. (Klicka på bilden för större)

Spelar med Real Solar System, en mod som fixar så att alla planeter i KSP är lika stora och långt bort som i vårt riktiga solsystem... därav den massiva raketen (dV ~ 9.5 km/s!). Allt det bara för att få upp kapseln längst upp på raketen i omloppsbana!

Visa signatur

Mvh Johan

Permalänk

Hur länkar man bilder från Steam??

EDIT: Mitt symetriska mästerverk Madness XII:
http://steamcommunity.com/profiles/76561197974241235/screenshots/

Permalänk
Medlem
Skrivet av MathNinja:

Hur länkar man bilder från Steam??

höger klicka på bilden (efter du har publicerat den)och "kopiera webbadress"

Visa signatur

Chassi: Silverstone TJ08B-E CPU: Intel i7 3930K CPU-kylare: Corsair H80 Moderkort: MSI X79MA-GD45 RAM: Corsair Vengeance Low Profile 16gb GPU: GTX Titan Black Ljudkort: Asus Xonar D2X PSU: Corsair 850-AX SSD: Intel 510 120GB (2st), Samsung 840 EVO 750GB
_________________________________________________________________________________________
SweC Galleri: mATX monster

Permalänk

Har börjat försöka mig på att bygga flygplan. Här är design #2 och maxhöjden den klarade av. Nästa steg är väl att bygga ett plan som kan ta sig till omloppsbana.

Permalänk
Moderator
Festpilot 2020, Antiallo
Skrivet av BabaGanoosh:

Har börjat försöka mig på att bygga flygplan. Här är design #2 och maxhöjden den klarade av. Nästa steg är väl att bygga ett plan som kan ta sig till omloppsbana.

http://i.imgur.com/GoeABJ8.jpg

Har du inte en högre apoapsis vid 1830m/s?

Visa signatur

 | PM:a Moderatorerna | Kontaktformuläret | Geeks Discord |
Testpilot, Skribent, Moderator & Geeks Gaming Huvudadmin

Permalänk
Skrivet av DavidtheDoom:

Har du inte en högre apoapsis vid 1830m/s?

Tydligen inte. Åker ju i 1800 m/s horisontellt. Mot slutet hade jag nästan ingen vertikal hastighet alls eftersom att motorn la av runt 370000 m.

Permalänk

Precis landat på Gilly i en extremt overpowered landare! Gilmin Kerman är helt euforisk över att vara första Kerbalen som landat på en annan himlakropp utöver Muun eller Minmus. Han gläds också åt all Science som han och sina kompanjoner Bob och Bill lyckats samla ihop. Just nu befinner de sig i en Aerobrakingmanöver runt Eve, medens de väntar på sitt Transfer window tillbaks till Kerbin.

Permalänk
Medlem

Det svåraste med Kerbal Space Program enligt mig är att få bränslet att räcka till. Så jag försökte med tre stora tankar runt skeppet och hoppades att det skulle hjälpa. Dock måste man vara försiktig vid start så att man inte drar på för mycket kraft på motorerna, annars så håller inte fästena och de stora tankarna lossnar från skeppet.

Det sista steget innehåller en LV-N Atomic Rocket Motor, som sticker ut alldeles för mycket under skeppet, så om man landar för hårt så slits motorn av

Permalänk
Medlem
Skrivet av DavidtheDoom:

Om det finns intresse så streamar jag gärna KSP och förklarar hur man dockar och liknande på förfrågan (inte direkt riktat till endast dig såklart).
Rent allmänt skulle jag vilja dra igång en KSP stream med ett karriärs-spel med perma-death och uppdrag från tittarna.

Låter spännande?

Snart ska vi ta oss till en annan planet =D
http://i.imgur.com/U21meAg.png

Vad kul! jag ska nog försöka starta upp en Youtube kanal med några vänner (vi är 3 svenskar och 3 britter som kör tillsammans), på kanalen tänkte vi släppa mycket DayZ Videos, kanske lite Bf4 samt en "övrigt" kategori, där jag tänkte fylla in en del Kerbal. Min Twitchstream kommer nog fyllas med kerbal.

Kör Interstellar, KW rocketry, KAS, Aerospace samt Kethane (använder dock inte denna speciellt mycket).

det hade varit skitkul att köra uppdrag från "viewers"

Visa signatur

Citera mig för svar :D
- Årets Citat: Vattenulf -
"Pumpen snurrar inte den står stilla i botten på chassit. Om den hade snurrat skulle slangarna blivit vridna så det vill man ju inte."

Permalänk

Någon som fortfarande spelar?
Fångade min första asteroid idag, mycket svårare än jag trodde att det skulle vara

Permalänk
Medlem

Skrev här i tråden ett tag sen, har fortfarande inte landat på Mün!
Bästa jag gjort var när jag lyfte och landade en landare brevid rymdstationen.

Visa signatur

4690K - H110 ¶ Fractal R5 ¶ MSI KRAIT SLI ¶ EVGA SC GTX970 ¶
Samsung 500GB EVO ssd ¶ WD 2TB ¶ HYPERX 16GB ¶ Be Quiet! 700W KRAFT ¶

AKG K272 HD ¶ M-Audio Fast track MkI

Permalänk
Medlem

Återupplivar tråden med denna lilla landare jag byggde för att få med mig en rover till månen. Experimenterade lite med placering av rovern, både uppepå med egna små raketer för att lyfta ner den och på sidan av raketen (två stycken då såklart), men detta kändes som den bästa lösningen. Som vanligt när jag bygger så behövdes det en pinsamt stor raket för att få upp skiten, men det gick! Nu är det dags att utforska!

Tror att alla delar på själva landaren och rovern som syns på bilden är från stock, men för de tidigare stegen användes KW Rocketry flitigt. Jag kör på Science mode, alltså obegränsat med pengar men att jag måste forska för att låsa upp nya delar. Känns roligast så eftersom jag fortfarande är rätt ny till spelet.

Visa signatur

| Intel Core i5-4670K @ 3.4Ghz (Stock) | Asus Radeon R9 280 | Asus B85m-G | Crucial DDR3 BallistiX Sport 2x4GB 1600Mhz CL9 | Cooler Master B600W | Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB | Corsair Carbide 200r | AOC E2470Swhe 23.6" + LG L204WT 20.1" |

Permalänk

Spelar folk fortfarande?
Här kommer en bild på ett av kvällens många tester...

Permalänk
Medlem

Har börjat spela igen lite smått, första gången med 0.9 nu. Problemet är att så fort jag känner att jag kommer någonstans i karriärläget så släpps en större uppdatering som inte är kompatibel med gamla sparfiler

Har än så länge inte kommit långt nog för att bygga nått spännande i 0.9, så här är två gamla album från en tidigare karriär:
http://imgur.com/a/QWFdD
http://imgur.com/a/Zs08C

Permalänk
Avstängd

lite blandade äldre bilder vart lite taggad att spela igen så får se om det kommer lite nya sen då det är ett förbannat roligt spel

Dold text
Visa signatur

i3 6100 - MSI b150m pro-vd - 8gb 2133 ddr4 - GTX 950 GAMING 2G - z400s 120gb ssd - 1tb WD blue - Corsair 500w

Permalänk
Avstängd

Tar en till post här då jag grejat lite med min utforsknings station som är för exploring och mission bygge så man ska kunna samla in poäng utan att åka många gånger och är rätt rejäl men inte helt klar och skulle behöva lite mer forskning innan jag bygger på den mer

vid startrampen och krävs raketer för att lyfta den

och här är första delningen och raketen är 100% stabil svänger inget och kan hålla fullgas om man vill

andra och är inte mycket att säga än raket i rakterna

och så här ser den ut och är 8 st pods med forsknings prylar som har fallskärm och kan sända ut data 2 st pods som kan vara bemannade och har forsknings saker + fallskärm och raken längst fram ifall man vill landa riktigt och även bakre delen skulle kunna landa "lär fixas lite" men är main tankar 5st som är full när man är i solens omloppsbana och driften

Dold text

är som sagt inte klar men är rymdstation jag siktar på så man ska kunna åka runt och kolla lite planeter och månar i ett svep och har tänkt ha annorlunda pods o.s.v och små fordon men behöver mer forskning då det inte är sandbox och finns mycket fränare på nätet men är mitt lilla strå till stacken

Visa signatur

i3 6100 - MSI b150m pro-vd - 8gb 2133 ddr4 - GTX 950 GAMING 2G - z400s 120gb ssd - 1tb WD blue - Corsair 500w