GPU Fläktar slutat snurra

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2012

GPU Fläktar slutat snurra

Har ett gtx 560 ti. http://www.gigabyte.se/products/product-page.aspx?pid=3707#ov
Och helt utan anledning så har båda fläktarna slutat snurra.
Någon som kan veta varför?

64C idle 100+ under load.
Fick panik, bajsa nästan ner mig när jag såg tempsen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Mar 2005
Skrivet av XhovercatX:

Har ett gtx 560 ti. http://www.gigabyte.se/products/product-page.aspx?pid=3707#ov
Och helt utan anledning så har båda fläktarna slutat snurra.
Någon som kan veta varför?

64C idle 100+ under load.
Fick panik, bajsa nästan ner mig när jag såg tempsen.

Kan ju gått sönder... Men du kan ju börja med att kolla vad som händer om du försöker manuellt köra fläktarna med tex MSI afterburner.

”Det är en myt att det inte finns arbete att söka i svåra tider. Det finns alltid lediga platser. […] En viktig orsak till att ungdomar inte får jobb är att de inte söker jobb.” ~ Fredrik Reinfeldt , 2010

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2012
Skrivet av Hzup:

Kan ju gått sönder... Men du kan ju börja med att kolla vad som händer om du försöker manuellt köra fläktarna med tex MSI afterburner.

MM, har försökt med de snurrar ej

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2011

Kolla om sladden till fläcktarna sitter bra, annars får du nog köra på garanti.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2012

FIxade det, sladden till fläktarna hade glidit ut pyttelite!!!