Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2012

CS:GO Lagg

Hejsan. Har spelat CS:GO nu ett tag och spelat fint utan lagg. Men nu så helt plötsligt efter jag spelat har jag fått lagg. Jag har maxat inställningarna innan utan lagg och nu laggar det på lägsta. När någon speccar mig så ser det ut ungefär som om jag spelar med 5-10fps. Är det någon som vet vafan som hänt?

Specs:
Intel Core i5 3570K @ 3400 MHz
8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )
ASRock Z77 Pro4
NVIDIA GeForce GTX 660

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2012

Kör net_graph i konsolen och skriv vad siffrorna visar

Tadaa

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

internet lag?

| Fractal Design XL R2| 2x Gigabyte 680 Gtx@1254/7300mhz | Asrock Z77 OC Formula | 3570k@4.5ghz(1.36v) & Phanteks PH-TC14PE | 16gig hyperx beast series@2133mhz | Fractal Design Newton R2, 1000W 80+ | Samsung SSD Basic 840-Series 512GB | 2TB Toshiba 7200rpm SATA6 | 9x Scythe Glide Stream 2000rpm | 2x Bitfenix Recon Fan Controller | BenQ 27'' XL2720T 120Hz + Dell UltraSharp 27" U2713HM IPS 2560x1440 | Sennheiser HD595

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Dec 2012

samma problem för mig, dock så maxxar jag inte spelet utan kör det mesta på lägsta för att få ut mer fps, ligger på 250-300fps (300fps är max) men speccar man mig så laggar jag runt pga jag har ofta 100ms+ i ping

Stationär: i7 4930k @4.4ghz, GTX 780ti @1219mhz boost, 64GB DDR3 1687mhz, P9X79 Pro
Lan: Asus M VI Impact, i7 4770k, Msi R9 290x gaming, 16GB DDR3 1600mhz, 512gb Crucial m550 m.2
Utrustning:Steelseries Rival 700, Corsair K65 RGB, Sennheiser RS175, Qpad QC-90

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hagfors
Registrerad
Apr 2006
Skrivet av Widholm:

Kör net_graph i konsolen och skriv vad siffrorna visar

Hur gör man det?

Dator 1 [] AMD FX-8350 5.06Ghz [] CROSSHAIR V FORMULA-Z [] Ram : Corsair 8GB (2x4096MB) CL9 1866Mhz []CF Radeon HD7870 [] PSU : XFX Core Edition 850W 80+ Bronze [] Kylning : Beg vattenkylning med cpu Ek-Supremacy Elite AMD .::. 5GHz klubben 2014.::. - .::. OC 1GHz+ Cinebench Klubben 2014 .::.-.::. 4GHz+ Klubben 2014 .::..::. 3DMark FireStrike Klubben .::.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Dec 2012
Skrivet av putte_br:

Hur gör man det?

öppna konsolen (måste aktivera det i options) och skriver in net_graph 1 där

Stationär: i7 4930k @4.4ghz, GTX 780ti @1219mhz boost, 64GB DDR3 1687mhz, P9X79 Pro
Lan: Asus M VI Impact, i7 4770k, Msi R9 290x gaming, 16GB DDR3 1600mhz, 512gb Crucial m550 m.2
Utrustning:Steelseries Rival 700, Corsair K65 RGB, Sennheiser RS175, Qpad QC-90

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Långshyttan
Registrerad
Nov 2010

kika fps med fraps och dra igång hw monitor när du spelar så ser du vad som överhettar (skulle gissa på att det är något som går varmt och klockar ned sig...)
har du spelet installerat på vanlig hårddisk så kör du defragmentering på disken (gör själv detta på mina någon gång i veckan med iobit smart defrag)

Intel I5 2500 max turbo inställt så 3.9 ghz på 4 cores o 4.1 på 1. blandat 16 gb @ 1333 mhz moderkort P8z77-V-LX, gtx 780 msi gaming och nätagg plexgear 600w SSD: 60 gb intel 330

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2012

http://i.imgur.com/MoqCHdx.jpg
Så ser det ut med net graph fpsen går mellan 90-110
Och det är inget som överhettas när jag spelar. Andra spel fungerar hur bra somhelst. T.ex. Skyrim som jag maxar + en massa graphics mods. Bara CS GO det händer på.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Långshyttan
Registrerad
Nov 2010

Får stuttering liknande din när jag inte kör multicore rendering i TF2 ibland det kommer dock tillbaks när jag sätter igång AA i TF2 kör dock smaa externt via radeonpro nu :3 du kanske kan göra likadant i nvidia drivrutinerna fast tvinga på fxaa på medium ?
kan även vara packetloss på din nätverksanslutning kör speedtest på ditt internet och se om det dyker upp något sånt...

Intel I5 2500 max turbo inställt så 3.9 ghz på 4 cores o 4.1 på 1. blandat 16 gb @ 1333 mhz moderkort P8z77-V-LX, gtx 780 msi gaming och nätagg plexgear 600w SSD: 60 gb intel 330

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2012

Vad var det för skit server? men ping och fps ser ju bra ut och ingen loss..

Tadaa

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Dec 2012

cmd bara på 10/s? O.o jag har 299-300/s när jag spelar

Stationär: i7 4930k @4.4ghz, GTX 780ti @1219mhz boost, 64GB DDR3 1687mhz, P9X79 Pro
Lan: Asus M VI Impact, i7 4770k, Msi R9 290x gaming, 16GB DDR3 1600mhz, 512gb Crucial m550 m.2
Utrustning:Steelseries Rival 700, Corsair K65 RGB, Sennheiser RS175, Qpad QC-90

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Någonstans
Registrerad
Okt 2003

Antingen är servern du var inne på ren dynga eller så är dina rates heeelt off :).

i7 2700k @ 4.5GHz | MSI Z77A-GD65 | 16GB 1600MHz | ASUS GTX 1060 3GB DUAL OC | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic FOCUS Plus 650W Gold