Problem med Easytune 6. "Ingen signal till display"

Permalänk
Medlem

Problem med Easytune 6. "Ingen signal till display"

Har i dagarna byggt ihop en dator till min tjej. Har fungerat felfritt i 4 dagar. Idag så bestämmde jag mig för att testa Easytune6 som medföljer. Valde en Quik boost inställning Nr 1 av 3. Den skulle boosta min cpu från 4.1 till 4.3ghz. Jag ändrade även inne under graphics Core power on 302 Mhz till target 312Mhz. Sedan bad easytune mig at starta om vilket jag gjorde. Men nu får jag ingen signal ut ur VGA utgången på moderkortet. Kan inte ens komma in i bios längre. Hade inga andra kablar på plats för att kunna se om jag får bild ut ur DVI eller hdmi, men ska självklart kolla det under dagen. Tror inte det är felet dock. Kan jag ha bränt proccesorn så enkelt? Eller är det nått fel på moderkortet kanske?

Dator som byggts är:

Gigabyte GA-F2A75M-D3H, Socket-FM2
AMD FM2 A-Series A10-6800K
Kingston DDR3 HyperX Beast 16GB
Kingston SSDNow V300 120GB 2.5"
Corsair CX 430M, 430W PSU
In-Win BR665 Micro Tower Svart

Hoppas nån har felsökning tips att ge eller helt enkelt vet vad som gått snett.

Permalänk
Moderator

*Tråd låst.*

Citat:

§ 3.2 Trådar ska placeras i den forumdel som bäst passar det behandlade ämnet. Om man är osäker på var en tråd ska placeras kan man skapa den i en forumdel som verkar lämplig och sedan anmäla sitt eget inlägg till moderatorerna för att få placeringen kontrollerad.
§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar. Om en moderator har låst en tråd är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

http://www.sweclockers.com/forum/regler