Byta ut ett Antec SU-430 nätagg

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Övik
Registrerad
Aug 2013

Byta ut ett Antec SU-430 nätagg

Jag har ett Antec Veris 430 Chassi med ett Antec SU-430 nätagg i sig som jag nu tänkte byta ut, men jag funderar på om det går att komma in i själva nätagget och få loss kablarna som går till moderkort etc eller är jag dömd att byta varenda kabel till det nya nätagget?

Kort på nätagget finns här

Någon här som har bytt ut detta nätagg och kan snabbt förklara steg för steg vad jag kan göra (Förmodligen är det något enkelt jag missar)

"To the goddess Electricity"

Rational Youth - To The Goddess Electricity

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Fjugesta
Registrerad
Aug 2005

???

Vad exakt menar du?

När du byter nätagg så kopplar man ur alla kablar som kommer ut ifrån nätagget vilket då är tex moderkort,grafikkort,hd,ssd,dvd,fläktar,etc (dvs kopplar ur det som är direkt inkopplat till nätagget).
Sedan skruvar man ur nätagget (4st skruvar) skruvar i det nya kopplar tillbaks alla kablar igen.

Heller har du någon ovanlig dator där kablarna är fastlödda på moderkortet? (vilket jag och troligen ingen annan här på swec har sett någonsin)
Om JA så är du nog körd då alla kablar är fastlödda i nätagg om dom inte är modulära men då finns ju kopplingarna på utsidan (dvs man behöver inte öppna nätagget).

Kanske du ska kolla lite videos innan du gör något?
Tex dessa http://www.youtube.com/user/datorhelpen?feature=watch
http://www.youtube.com/results?search_type=search_videos&sear...
http://www.youtube.com/results?search_query=change+powersuppl...

Den ABSOLUT viktigaste delen i en dator är NÄTDELEN varför spara 200-300:- och ta en chans på att dina nya dator delar för x antal tusen ska hålla?????????
Den hemliga polisens anfader, Armand Jean du Plessis de Richelieu a.k.a. Cardinal-Duc de Richelieu, sa en gång så här om sitt arbete... "Ge mig sex rader skrivna av den hederligaste man som finns och jag ska hitta en förevändning i dem att hänga honom."

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Övik
Registrerad
Aug 2013

Tack för ditt svar, nej det var inte så jag menade, grejen var att jag kom inte åt några av kablarna som sitter i nätagget, dvs inte modulärt nätagg, men detta är löst och bytet gick bra

"To the goddess Electricity"

Rational Youth - To The Goddess Electricity