7970m 13.11b 9.2-9.4 Krashar när man multitaskar :(

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2012

7970m 13.11b 9.2-9.4 Krashar när man multitaskar :(

Får inte mitt grafikkkort att fungera som det skall....

Clevo PM150
nyformaterad, senaste drivrutinerna
(Saknar någon pci-express enhet? ingen aning om vad det är, men har installerat alla chipset/vga/gpu drivers etc)
win7 64b

spel= world of tanks

när jag alt+tabbar ut och försöker hoppa in i spelet igen får jag svartskärm, grafikkortet stendör. teamspeak fortsätter fungera musik spelar vidare osv.
i början fick jag meddelande om att grafikdrivrutinen krashat oh avslutats (kunde då starta om spelet så fungerade det igen) men nu blir det bara
svartskärm hela jävla tiden.

tips råd ?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kryptan/Lund
Registrerad
Nov 2004

Har du provat med andra drivrutiner?
Det är en beta du kör med nu.

CPU: I7 2600k @ 4.4ghz med Noctua NH-D14 GPU: GTX 1070 med Accelero Xtreme III @2 120mm cf-v12hp hydro dynamic @skitsnabbt. MODERKORT: Gigabyte GA-Z77X-UD3H. RAM: 16GB DDR3 PC19200/2400MHz@2133MHz. HÅRDDISK: Samsung 850 EVO 250GB SSD, Intel SSD 320 Series 160GB , 4 Mekaniska. MONITOR:1 Samsung S27A950D 3D" MONITOR:2 Samsung 2693HM 25,5" MONITOR/Tv:3 LG 47lv355n-ZB 47". Nätagg: Corsair Newton R2 1000W. Allt i ett Cooler Master CM Storm Stryker.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2012

jag försöker installera 13.9 men deras automatiska nedladdningsklient laddar bara ner 49kb och säger att det är klart sen, om någon kan hjälpa mig hitta hela nedladdningsfilen vore jag jättetacksam (givetvis har jag försökt men hittar bara den automatiska nedladdnings skitfilen som inte fungerar)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kryptan/Lund
Registrerad
Nov 2004

CPU: I7 2600k @ 4.4ghz med Noctua NH-D14 GPU: GTX 1070 med Accelero Xtreme III @2 120mm cf-v12hp hydro dynamic @skitsnabbt. MODERKORT: Gigabyte GA-Z77X-UD3H. RAM: 16GB DDR3 PC19200/2400MHz@2133MHz. HÅRDDISK: Samsung 850 EVO 250GB SSD, Intel SSD 320 Series 160GB , 4 Mekaniska. MONITOR:1 Samsung S27A950D 3D" MONITOR:2 Samsung 2693HM 25,5" MONITOR/Tv:3 LG 47lv355n-ZB 47". Nätagg: Corsair Newton R2 1000W. Allt i ett Cooler Master CM Storm Stryker.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2012

provade drivrutinerna Clevo har på hemsidan, då funkar inte ens catalyst control center eller nånting....ska prova din länk nu

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2012

Den filen ansåg att jag hade dem senaste drivrutinerna (dem från Clevo) . det är ju lustigt....

jag tänker ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer köpa en dator med ATI

fick precis tillbaks datorn från service, nog är grafikkortet kallt, funkar kalas när man spelar, men man måste ju fan kunna tabba ut ur
spel eller åtminståne installera orginaldrivrutinerna när man har problem , får plåga vidare o hoppas på att dom släpper betadrivrutiner där buggen är fixad...

suck ATI dubbel clevo SUCK

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
127.0.0.1
Registrerad
Sep 2003

Alt tab är broken för Path of Exile också...
Testa någon äldre whql annars.

1: Intel i7-3930K | 32GB Corsair Dominator GT | Asus Rampage IV Extreme x79 | 2 x 1080 GameRock Premium 8GB | 2 x Samsung Pro 840 512GB | Corsair AX1200i | BenQ XL2411 24" / W1070 135" | Bose QC25 | Windows 10 Pro x64 | HTC Vive |
2: Intel Core i7-4700HQ | 32GB RAM | Intel HM87 Express | GTX 780M | 17" | Windows 10 x64 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Nov 2011

Vad jag kan höra så är det inte fel på spelet utan felet är att du tabbar som inte alla spel gillar (cs go ett tag) Låt alt tar vara så e de bara att lira i just det spelet, annars avinstallera drivrutinen och dra sedan in senaste WHQL

Chassi: Cooler Master HAF X 942 CPU: Intel 3770k @ 4.2 Ghz CPU Kylare: Corsair H80 Ram:16 Gig Balistic X 1600 MhzGPU: Sapphire Radeon R9 290X med Arctic Accelero Xtreme MB: MSI Z77A-GD65 PSU: Chieftec Nitro 750w 80+ Bronze SSDer: Crucial M4 64gb + 2st KINGSTON SSDNOW V+200 128gb i Raid 0Hårddiskar: 2st WD Black 1TB i raid 0 + en WD Green 2TB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2009
Skrivet av nordtiger:

Den filen ansåg att jag hade dem senaste drivrutinerna (dem från Clevo) . det är ju lustigt....

jag tänker ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer köpa en dator med ATI

fick precis tillbaks datorn från service, nog är grafikkortet kallt, funkar kalas när man spelar, men man måste ju fan kunna tabba ut ur
spel eller åtminståne installera orginaldrivrutinerna när man har problem , får plåga vidare o hoppas på att dom släpper betadrivrutiner där buggen är fixad...

suck ATI dubbel clevo SUCK

Du kan väl använda Windowed (Fullscreen) för att komma runt problemet?

F.ö. om du tror att nvidia fungerar bättre på laptop GPUs så tror du helt fel, intel är nog det enda som funkar bra men så dålig prestanda...

7900x @ 4,7ghz - 1080ti @ 2100

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2012

windowed funkade för att komma runt problemet tack för tipset....

förresten.

Blåskärm....hejja windows failupdate....