2 x 7970 i crossfire Benq 2411T bluescreen i spel i 144Hz, men fungerar bra i 120hz

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013

2 x 7970 i crossfire Benq 2411T bluescreen i spel i 144Hz, men fungerar bra i 120hz

Hej
Precis som titeln lyder.
Crossfire med mina 2 x hd7970 kort XfX Black edition och Gigabyte windforce, fungerar helt utan problem så länge jag har skärmen satt på 120Hz i spel
slår jag över till 144 Hz får jag bluescreen så fort jag startar spelet nästan.

detta i spel med crossfire support, spel som WOT inga problem alls i 144

Vanliga win aplikationer i 144hz inga problem alls.

har Dual dvi, båda grafik korten har jag switchen satt till 2 (dual)
de blir Ej för varma, ena maxar 82 vid långt spel i Bf4, lägre kortet maxar 74.

Vad tror ni jag skall felsöka, har sökt en del på nätet men hittar inget vettigt svar, så jag testar här

Mobo har senaste biosen
senaste AmD drivrutiner installerade
korten är Ej Klockade av mig
Cpu kör jag på 4.6

Lite update! gick in för o testa BF4 1 ggng till, o denna gång spela jag i 30 min utan att det hände.
kanske fixa sig självt,, vem vet...

Mobo: ASUS ROG STRIX Z270I GAMING | CPU: i7-7700k @4.8 & 1.200v | GPU: Gigabyte 1080ti Waterforce | RAM: Corsair 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz | PSU: Corsair RM650x gold | Chassi: Fractal Design Define Nano S | CPUkylare: Corsair Hydro H115i |SSD1: Samsung M.2 960 Evo 500 Gb| SSD2:Samsung 850 Evo 1Tb | HDD: WD Black 1Tb | Monitor: Acer Predator X34 @100hz

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Täby
Registrerad
Mar 2002

Har samma problem med mina två x9 280x och en XL2411T men jag har det oavsätt vad jag kör för inställningar på skärmen om jag köra dual-link dvi.. sjukt skumt fel :/

INITIAL D Freek!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Täby
Registrerad
Mar 2002

Löst mitt problem, satte dit så jag hade två Crossfire bryggor och nu är problemet helt borta

INITIAL D Freek!