Lagerhantering i krögarbranschen

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hudiksvall
Registrerad
Jul 2001

Lagerhantering i krögarbranschen

Hej,

Är det någon här som arbetar i krögarbranschen och kan uttala sig hur råvarulager hanteras?
Finns det något system som loggar hur mycket råvaror som anländer och hur mycket som har använts under en dag?

Wix

{ | ASUS Maximus VIII Ranger | Intel Core I7 6700K | 2x8GiB Corsair Vengeance Black LPX DDR4 | ASUS ROG Strix Gaming GTX 1080 | ASUS ROG PG279Q | }

{ | Dell PowerEdge R630 | Dual Intel Xeon E5-2630L v3 | 256GiB DDR4 | Intel 750 400GB NVMe | }

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Stockholm
Registrerad
Jun 2003

jag har öppnat två hotell, var av det ena från grunden utan klara koncept (tänk Scandic, Hilton osv som har allt klart) och det finns ett varulager system i Micros 3700 vilket är världens vanligaste restaurangsystem, men även i Fidelio och Opera som är motsvarande för hotell - vilket gör att jag utgår från att det finns i de flesta system du kan köpa. Du kan ju även göra det manuellt i ett Excel ark men det är kanske lite tungdrivet om du har en större anläggning.