Hörlurar - AKG K 518 DJ

Permalänk
Medlem

Hörlurar - AKG K 518 DJ

Jag får lätt ont i öronen av högre ljud men måste ha lite högre när jag spelar spel för att överrösta bakgrunden och höra viktiga ljud. Jag har ett headset där kåporna sitter över hela örat men materialet är något plastigt som gör att det blir nästan lock över örat så fort jag tar på mig dem. Knackar jag bara lite på kåpan får jag ont i örat, så jag antar att det har delvis med trycket att göra, att exakt allt måste in i örat.

Lånade min väns headset som har tyg som sitter runt örat och inte något av plast, får inte alls lika ont när jag använder de och inte ont när jag knackar lite lätt på kåpan.

Anledningen till varför jag skriver allt detta är att jag tänkte köpa AKG K 518 DJ http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=156013 och mina öron är mycket märkliga så jag behöver Pro feedback.

En vän skulle köpa dem och jag testade dem bara lite snabbt och det jag märkte var att den stängde ute i stort sätt ALLT ljud, men jag kan inte komma ihåg ifall kåpan satt runt hela örat eller bara en del. När man tittar på bilderna ser det inte ut att sitta över hela örat och då undrar jag hur den lyckades stänga ut ljudet så otroligt bra? Affären var helt smockad och allt jag hörde var musiken.

Jag tänkte ha dem till att spela spel på datorn, inte speciellt höga ljud men för att stänga ute allt annat.

Permalänk
Medlem

Kan säga att de sitter verkligen stenhårt på skallen,annars ok ljud dock lite mycket bas och god isolering,angående isolering kan jag inte svara på varför det bara är så.

Permalänk
Medlem

Jag samt sambon får väldigt ont i öronen när man har på sig dem ett par timmar. Provat med att spänna ut dem ett flertal gånger utan att det blir bättre. Skulle ej rekomendera dem om du har problem med öronen.

Permalänk
Medlem

De är heller ej täckande runt öronen vilket inte isolerar mot bakgrundsljud lite mycket som en hörlur som är helt runt öronen.

Har du verkligen så mycket bakgrundsljud att du måste överrösta dem? Det är otroligt höga nivåer i så fall. OM de skulle störa i tysta partier av musik/spel dock, då kan jag förstå dig.